Ekonomija
MOGUĆNOST KARIJERE ZA VIŠE OD 500 ZAPOSLENIKA

RÜBSAM Fachkräfte nudi prave mogućnosti karijere diljem Njemačke
Objavljeno 11. travnja, 2024.
Zaposlenici imaju koristi od atraktivne plaće iznad tarife i mnogobrojnih mogućnosti razvoja

Već više od 33 godine RÜBSAM Fachkräfte uspješno povezuje stručnjake s odgovarajućim poslovima. Tvrtka se specijalizirala za obrtništvo i industriju te nudi prave mogućnosti karijere za više od 500 zaposlenika diljem Njemačke. S jasnim fokusom na kvaliteti, kontinuiranom obrazovanju i obiteljskom radnom okruženju, RÜBSAM je stekao snažan ugled. Budući planovi uključuju proširenje na nova tržišta i tehnologije, uvijek s ciljem pružanja optimalnog rješenja za zaposlenike i klijente. Živimo i djelujemo prema vrijednostima poštovanja, iskrenosti, pažnje, strasti i kreativnosti.

Tvrtka se ističe inspirativnom radnom atmosferom, koja je oblikovana poštovanjem, kao i raznolikim mogućnostima daljnjeg obrazovanja i ciljanom potporom zaposlenicima. RÜBSAM ulaže u razvoj svojih timova s pomoću edukacija i radionica prilagođenih potrebama industrije i obrtništva. Zaposlenici imaju koristi od atraktivne plaće iznad tarife i mnogobrojnih mogućnosti razvoja.

RÜBSAM Fachkräfte trenutno traži talentirane profesionalce u različitim područjima. Izuzetan primjer mjesto je klimatizacijskog montažera, koje ne nudi samo velikodušnu plaću nego i dodatne pogodnosti, mogućnosti za daljnje obrazovanje, besplatni smještaj i priliku za rad na uzbudljivim projektima. Prijavljivači se mogu radovati predanom timu i poslodavcu koji veliku važnost pridaje osobnom razvoju i zadovoljstvu.



Izvor podataka: https://www.danasradim.hr/

Promo

SVA OTVORENA RADNA MJESTA OVOG

POSLODAVCA POGLEDAJ PREKO POVEZNICE:

https://www.danasradim.hr/informativka/rubsam-fachkrafte-nudi-prave-mogucnosti-karijere-diljem-njemacke

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike