Mozaik
ZAGRIJAVANJE ZA PLES

Baby Lasagna je najavio
snimanje dokumentarca
Objavljeno 9. travnja, 2024.
Ples “Rim Tim Tagi Dim” već zaplesali vatrogasci, policajci, medicinske sestre, poštari i balerine

Vezani članci

HRT ORGANIZIRA FLASH MOB U PET HRVATSKIH GRADOVA NA “RIM TIM TAGI DIM”

Plesat će se i na osječkom mostu

Baby Lasagna je u HTV-ovu emisiju "Kod nas doma" stigao ravno iz Londona, gdje je sudjelovao na jednom od partyja uoči Eurovizije. Već je nastupao u Madridu, a čeka ga i nastup u Amsterdamu idućeg tjedna.

- PrePartyji nam služe da se mi, predstavnici na Eurosongu, malo bolje upoznamo i da se povežemo s fanovima. Bilo je fantastično, kako u Madridu tako i u Londonu. I sad nas čeka Amsterdam idućeg tjedna - rekao je i dodao kako ga je iznenadilo to što su ga obožavatelji zaustavljali izvan zemlje, u Londonu i Madridu. U prihvaćanje angažmana u Londonu, Amsterdamu i Madridu, kaže, nije bio siguran naprvu jer se bojao da će mu to oduzeti previše vremena.


- Ali u Madridu sam shvatio da je i to isto priprema za Eurosong. Nastupaš pred ljudima, putuješ, živciraš se, tako je to zapravo nekoliko generalnih proba prije one prave i generalne - rekao je Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna. Jedan od ciljeva sudjelovanja na PrePartyjima bio je i da čuje kako ostali predstavnici zvuče uživo.

- Bilo je super, posebno su mi u oko upale Slovenija, Srbija i Italija. Oni su mi u ovom trenutku možda najdraži. Iako, i Švicarac, otkad se popeo na kladionicama, poslušao sam pjesmu, i pjesma "ubija" - rekao je i dodao da je nakon preslušavanja pjesme uživo i online postao njegov fan. Baby Lasagna puna 32 dana bio je na vrhu službene eurovizijske kladionice, no prestigao ga je predstavnik Švicarske, Nemo.


- Sad smo na drugom mjestu i sad mi je malo lakše, bar me više nitko ne pita za to - našalio se. Obitelj mu je, kaže, najveća podrška i od nje crpi najviše energije i pomoći.

- Volim doći svojim roditeljima i ne pričati previše o ovome što se sada događa. Tata mi krene s pričom kako je auto vozio mehaničaru i slično - rekao je i najavio kako u suradnji s HRT-om uskoro počinje snimanje dokumentarca.

Pet hrvatskih gradova: Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag u subotu, 13. travnja, točno u podne postat će središta plesnog zbivanja. Pripreme su naveliko u tijeku, a pozivu na ples već su se odazvali vatrogasci, policajci, medicinske sestre, poštari i balerine.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike