Mozaik
SARAJEVSKA GRUPA U DVORANI ZRINJEVAC 13. TRAVNJA

Zabranjeno pušenje će i u Osijeku proslaviti 40 godina svog albuma “Das ist Walter”
Objavljeno 10. travnja, 2024.
Popularna sarajevska grupa Zabranjeno pušenje nastupit će u subotu, 13. travnja, u Osijeku, u dvorani Zrinjevac. Koncertom u srcu Slavonije kultni sarajevski band obilježit će 40 godina od izlaska albuma "Das ist Walter".

Nastupom u Osijeku Zabranjeno pušenje provest će nas kroz najbolje od najboljeg. Uz Waltera će se naći i omiljeni blues, onaj iz Zenice, dobro poznati nam likovi poput Pišonje i Žuge, Fikrete, Selene, Guzonjina sina, Ibre, Halida i djevojčica kojima miriše koža. Tu su još i Šeki, Karabaja, Ibro, sve do jednog dobri jarani.



Svojim revolucionarnim pogledom i idejama kultni sarajevski band Zabranjeno pušenje još je davne 1980. godine unio novu energiju i smjer u glazbu, ali i u društvo. Od tada do danas, nakon dvanaest studijskih i šest live-kompilacijskih albuma, Zabranjeno pušenje održava razinu kvalitete i energije jednakom, pa i čini višom nego na početku. Odlično uvježbanu glazbenu postavu čine: Davor Sučić aka Sejo Sexon, Robert Boldižar Robi, Toni Lović, Branko Trajkov Trak, Dejan Orešković Klo i Anđela Zebec. Noviji dodatak ekipi je talentirani skladatelj i svirač usne harmonike, višestruki dobitnik Porina Tomislav Goluban. Koncert počinje u 20.30, a u uvodnom dijelu nastupit će Livio Berak s bendom, u sklopu promocije novog albuma "Napokon". Svoje ulaznice za koncert Zabranjenog pušenja osigurajte još danas, pridružite se tom velikom slavlju, provozajte se opet u Yugu 45 i ne dopustite da vam se život pretvori u "Pos‘o-kuća-birtija"!



Online-ulaznice bez dodatne naknade i troškova dostupne su na www.koncert.hr, a online-ulaznice s dodatnom naknadom i troškovima mogu se kupiti u sustavu Eventim (kiosci Tisak media, Petrol benzinske crpke).



Ostala prodajna mjesta: Osijek - cafe-bar Press, cafe-bar Dvorac (Mačkamama), cafe-bar Play (dvorana Gradski vrt), cafe-bar Dumina (DGO); Našice - The Monkey bar; Valpovo - Centar kulture "M. P. Katančić"; Vinkovci - Fitness centar Zara; Vukovar – hotel Lav.



Cijene ulaznica: parter - 20 eura, tribine - 22 eura, VIP + stol - 35 eura (minimalno četiri osobe, uz prodaju samo na www.koncert.hr). Sve informacije dostupne su na Facebook eventu koncerta u Osijeku.

Tanja Kvorka
U uvodnom dijelu nastupit će Livio Berak s bendom, u sklopu promocije novog albuma “Napokon”

Možda ste propustili...

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

Najčitanije iz rubrike