Mozaik
HRT ORGANIZIRA FLASH MOB U PET HRVATSKIH GRADOVA NA “RIM TIM TAGI DIM”

Plesat će se i na osječkom mostu
Objavljeno 9. travnja, 2024.
Hrvatska radiotelevizija poziva pučanstvo da 13. travnja zapleše u svom gradu ples "Rim Tim Tagi Dim". Istovremeno će pet prekrasnih hrvatskih gradova - Zagreb, Split, Zadar, Osijek i Umag - postati središta plesnog zbivanja točno u podne. "Pozivamo vas i vaše sugrađane da se pridružite prepoznatljivoj koreografiji i pošaljete podršku našem predstavniku na Eurosongu, Baby Lasagni." Cijeli događaj snimat će kamere HRT-a, a emitirat će se u poznatim emisijama: Dobro jutro, Hrvatska, Dnevnik, Kod nas doma, ali, dakako, i na društvenim mrežama i web-stranicama HRT-a.



Naime, ususret 68. Eurosongu, koji će se održati u svibnju u švedskom Malmöu, Hrvatska radiotelevizija izuzetno je ponosna na dosadašnji uspjeh i popularnost hrvatskog predstavnika Baby Lasagne.



- Sretni što se ime Hrvatske pronosi diljem Europe, voljeli bismo dodatno rasplesati Hrvatsku, poslati podršku našem predstavniku i pokazati djelić hrvatskih ljepota europskoj publici. Pridružite nam se 13. travnja malo prije podneva sa svojom obitelji, djecom, bakama i djedovima, prijateljima ili sami, i doživite jedinstvenu atmosferu plesa Rim Tim Tagi Dim. Nema boljeg načina da zajedno proslavimo ljubav prema glazbi i plesu te pošaljemo slike prekrasne rasplesane Hrvatske u Europu - javlja HRT.



Lokacije na kojima će se plesati su: pješački most u Osijeku, Trg kralja Tomislava u Zagrebu, Prokurative u Splitu, Pozdrav Suncu u Zadru i Trg slobode u Umagu. T.K.
Možda ste propustili...

U POLUFINALU SHOWA “ZVIJEZDE PJEVAJU”

Goran i Mihovil kao Kićo i Mišo

NAKON VIŠE OD DVIJE GODINE TEŠKE PRAVNE BITKE

Nagodili se Britney i otac

Najčitanije iz rubrike