TvObzor
U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’ STIŽE MAJA ŠUPUT

Mislila sam da će pogađanje biti jednostavnije
Objavljeno 29. ožujka, 2024.
Treća epizoda showa "Tko to tamo pjeva?" donosi novu dozu uzbuđenja, neizvjesnosti do samog kraja, a u zabavni vlak uskočit će ovoga petka i Maja Šuput, kao gostujući član stručnog panela.

Svojim prepoznatljivim stilom i energijom, Maja će zajedno sa stalnim panelistima pokušati detektirati tko od devetero tajnih glasova pjeva dobro, a tko je samo dobar glumac ili varalica, te na taj način pomoći natjecatelju da se domogne što većeg iznosa u showu.

“Na snimanju je bilo zaista sjajno, čak malo i iznenađujuće jer sam mislila da će pogađanje biti puno jednostavnije za mene koja se tim bavim, međutim ni ja sama nisam mogla razaznati tko zaista pjeva, a tko je loš pjevač. U svakom slučaju, bilo mi je jako zabavno", otkrila je Maja i dodala: ‘‘Ekipa je genijalna, neke ljude nisam vidjela sto godina, neke sam sada upoznala. Druženje s panelistima, i naravno s Franom Ridjanom, bilo je iznimno zabavno, a da ne govorim koliko smo se dobro zabavljali i tijekom pauze. Veselim se epizodi u petak!‘‘

U sljedećoj epizodi gledatelji će upoznati 34-godišnjeg Osječanina sa zagrebačkom adresom, Hrvoja Barića, koji u show, osim po zabavu, dolazi i kako bi zaradio novac za svadbu. Smatra kako dobro može procijeniti osobe te kako će se u procjeni oslanjati isključivo na vlastitu intuiciju. "Jedino nad sobom imam kontrolu", ističe Hrvoje.

Kako bi uspio u svom naumu da dođe do što većeg novčanog iznosa, Hrvoje će morati dobro razaznati tko od tajnih glasova pjeva dobro, a tko ne, te eliminirati one loše, kako bi mu na samom kraju showa ostao dobar glas. Ukoliko odluči riskirati sav do tada osvojeni iznos, dobar glas mu u posljednjem izazovu, u finalnom duetu, donosi maksimalnih 5.000 eura, dok loš glas u finalnoj rundi ne donosi ništa.

Uzbudljivu novu epizodu showa "Tko to tamo pjeva?" na Novoj TV pogledajte u petak, 29. ožujka, od 20.15. D.M.
Možda ste propustili...

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike