Svijet
TRAGEDIJA U NOVOM SADU

Mladi par ubio dva sina i počinio samoubojstvo
Objavljeno 3. ožujka, 2024.
Beživotna tijela dječaka u dobi od jedne i tri godine nađena su u subotu navečer u Petrovaradinu, objavili su novosadski i beogradski mediji pozivajući se na hitnu službu i policiju, dovodeći njihovu smrt u vezu sa samoubojstvom mladog bračnog para u jednom novosadskom naselju. Bračni je par u petak navečer počinio samoubojstvo, skočivši s višekatnice u naselju Liman 2, objavio je novosadski portal 021. Liječnici su konstatirali smrt dvaju dječaka, rođenih 2020. i 2023. godine, potvrdio je za portal RTV-a glasnogovornik Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Zoran Krulj.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić oglasio se porukom da grad ne pamti takvu tragediju i uputio sućut obiteljima i bližnjima. "Kao čovjek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu ugašena četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile adekvatne", napisao je Đurić na Instagramu izrazivši sućut "obitelji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale obitelji, u nadi da nam se ovakvo nešto nikada neće ponoviti". Đurić je pozvao nadležne "da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi s ovim događajem".

Pojedini portali srbijanskih medija navode neslužbena saznanja da su tijekom očevida u kući gdje su zatečena tijela dvaju dječaka navodno “nađeni simboli egipatskog zagrobnog života”. H
Najčitanije iz rubrike