Mozaik
BABY LASAGNA JE HIT

Hrvatska favorit za pobjedu na eurosongu ‘24.
Objavljeno 2. ožujka, 2024.
Osam od 14 najvećih kladionica prednost daje Hrvatskoj, na drugom je mjestu i dalje Ukrajina

Nakon pobjede na Dori, bilo je samo pitanje vremena kada će Baby Lasagna sa svojom pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" zauzeti prvo mjesto na kladionicama. To se tijekom jučerašnjeg dana i dogodilo, što su prenijeli europski mediji, posebice portali posvećeni Eurosongu.Hrvatskom predstavniku kladionice trenutno daju čak 14 posto šanse za pobjedu, čime je uspješno prestigao do sada vodeću Ukrajinu. Veseli činjenica što se Baby Lasagna i dalje "zeleni" na kladionicama, te će taj postotak sigurno još rasti. Ovime je Hrvatska prvi put u povijesti postala glavni favorit za pobjedu na Eurosongu.

Hrvatska je počela rasti na kladionicama odmah nakon objave spota za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", kada je zauzela treće mjesto. Nakon nastupa u drugoj polufinalnoj večeri Dore Baby Lasagna skočio je na drugo mjesto, a nakon pobjede na Dori koeficijenti su se počeli povećavati i četiri dana poslije, Hrvatska je glavni favorit za pobjedu na Eurosongu.

Trenutno je druga Ukrajina, a na trećem se mjestu nalazi Island, koji tek treba izabrati svojeg predstavnika za nadolazeći Eurosong. Ukrajinu na Eurosongu predstavljaju alyona alyona i Jerry Heil s pjesmom "Teresa & Maria".

Baby Lasagna javio se na Instagramu nakon što je Hrvatska preuzela vodstvo na eurovizijskim kladionicama. "Upravo se dogodilo nešto ludo... Ne mogu ni reagirati, budući da ne shvaćam još uvijek... Hrvatska je preuzela prvo mjesto za pobjedu na Eurosongu, prema eurovizijskim kladionicama. Što?" rekao je Lasagna u videu koji se širi društvenim mrežama.

Hrvatska je prvo mjesto na kladionicama preuzela od Ukrajine. Osam od 14 najvećih kladionica prednost daje Hrvatskoj, a pet kladionica ima manje kvote na Ukrajinu. Jedna kladionica nudi iste kvote na Hrvatsku i Ukrajinu.

Prevlasti Baby Lasagne nad kladionicama raduje se i eurovizijska ekipa na Twitteru. Baby Lasagna uživa nevjerojatnu podršku među tviterašima koji prate događaje oko Eurosonga i mnoštvo je onih koji su oduševljeni novim prognozama ovogodišnjeg natjecanja u Švedskoj.

“Ljudi, događa se”, “Marko Purišiću, ti si apsolutna legenda”, “Ovo je povijesni događaj, Hrvatska je preuzela kladionice”, “Kad ćete naučiti da ne podcjenjujete Hrvatsku”, pišu oduševljeni fanovi Eurosonga i Baby Lasagne.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju
se osvojiti London

2

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

3

S POMOĆU PADOBRANA

Tri Rusa skočila su iz stratosfere na Sjeverni pol