TvObzor
TRAILER OBEĆAVA KAKO JE KRAJ BLIZU

Najavljena posljednja sezona serije “Zlo”
Objavljeno 1. ožujka, 2024.
Nadnaravna drama “Zlo” (“Evil”) kulminirat će svojom četvrtom i posljednjom sezonom, a sada imamo prilike vidjeti i prve kadrove. Serija je obnovljena za četvrtu sezonu u lipnju 2022. godine, međutim, u to vrijeme nisu objavljeni nikakvi detalji vezano uz njezino konačno prikazivanje.

Paranormalna serija ima veliki naglasak na religiji, a u posljednjoj sezoni morat će dati odgovore na brojna pitanja koja su do sada ostala otvorena. Omiljeni trojac paranormalnih istražitelja koje je angažirala crkva ponovno se vraća na slučaj. Prvi pogled na kadrove četvrte sezone otkriva nam kako se dr. Kristen Bouchard, David Acosta i Ben Shakir vraćaju na slučaj s jezivim osjećajem o “smaku svijeta”, a i službeni trailer obećava kako je kraj blizu.

Govoreći o kulminaciji serije, njezini kreatori Robert King i Michelle King rekli su: “Želimo zahvaliti Paramountu+ što nam je dao četiri dodatne epizode da okončamo ‘Zlo’ u svijetu u stilu.” Dodajući svoju naklonost prema glumačkoj ekipi i priči koju su ispleli, kazali su: “Nedostajat će nam ova serija i glumačka ekipa. Na mnogo načina, to je bio projekt iz snova, ali nažalost zlo će nadživjeti ‘Zlo’. Vidimo se u svibnju.”

Iako će nadolazeća, posljednja sezona sigurno imati mnogo obrata, ono što se najviše iščekuje jest nastavak priče iz treće sezone, koja je otkrila da je otac Kristenina novog djeteta dr. Leland Townsend, koji je ujedno korijen svega zla. U posljednjoj sezoni “Zla” vraćaju se Katja Herbers kao dr. Kristen Bouchard, Mike Colter kao David Acosta, Aasif Mandvi kao Ben Shakir, Kurt Fuller kao dr. Kurt Boggs te Brooklyn Shuck kao Lynn Bouchard. D.M.
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

2

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

3

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav