TvObzor
OVOG PROLJEĆA GLAVNO ĆE PITANJE BITI: “TKO TO TAMO PJEVA?”

Misteriozni glazbeni fenomen uskoro na Novoj TV
Objavljeno 1. ožujka, 2024.
Misteriozni glazbeni fenomen koji je osvojio svijet napokon stiže u Hrvatsku. ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ naziv je uzbudljivog glazbeno-natjecateljskog spektakla u kojemu će uživati cijela obitelj.

“Tko to tamo pjeva?‘" ("I can see your voice") temelji se na južnokorejskom formatu tvrtke CJ ENM, a koliko je show popularan svjedoči i to da je u 2021. proglašen za najadaptiraniji format u cijelom svijetu.

U svakoj epizodi jedan natjecatelj borit će se za novčanu nagradu, a kako bi do nje došao i kući otišao sa što većim iznosom, morat će uspješno svladati izazove na tom putu. Glavna oruđa natjecatelja bit će oštroumnost i pronicljivost jer će upravo između devet ‘‘tajnih glasova‘‘, odnosno devet kandidata koji će u showu biti predstavljeni isključivo po svom zanimanju, morati dokučiti tko od njih pjeva dobro, a tko loše - a da nisu prethodno čuli njihove prave glasove.

U detektiranju ‘‘lažnih‘‘ pjevača natjecatelju će pomagati panelisti - stručnjaci scenske umjetnosti koji će biti produžena ruka natjecatelja, a pritom i najveći neprijatelj ‘‘skrivenih pjevača‘‘. U svakoj emisiji stalnoj postavi panelista pridružit će se jedan gostujući član, ali uvijek će biti sastavljen od osoba iz javnoga života koje su usko vezane uz glazbu i druge izvedbene umjetnosti.

‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ ne donosi samo običan show nego epski glazbeno-natjecateljski spektakl koji će gledatelje zasigurno ostaviti bez daha. Ova emisija doseže vrhunac zabave i uzbuđenja, postavljajući nove standarde u svijetu televizijske zabave, a smijeh i nevjerojatni talenti nadmašuju sva očekivanja. Novi show ne propustite uskoro na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

2

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

3

MLADI GLAZBENIK JOSIP PALAMETA

Objava albuma nikad nije bila bliža, što me raduje i ohrabruje da idemo još jače