Osijek
UDRUŽENJE STANARA GRADA OSIJEKA BIRA NOVO RUKOVODSTVO

Izjasnite se o stanovanju u zgradama
Objavljeno 27. veljače, 2024.
Predsjednik Udruženja stanara Grada Osijeka Milan Kamenko najavljuje da im slijedi izborna skupština na kojoj će se birati novo vodstvo te udruge koja pokriva interes velikog broja građana.

- Valja nam podastrijeti što se radilo u proteklo vrijeme, ali i izabrati nove ljude koji će voditi Udrugu u idućem razdoblju. Važne su to dužnosti jer se dotiču članova Udruženja stanara grada Osijeka, predstavnika vlasnika i stanara, upravitelja, ali i svih ostalih koji su zainteresirani za kvalitetniji život u našem gradu. Skupštinu ćemo održati 4. ožujka, s početkom u 17.30, u prostorijama Gradske četvrti Gornji Grad na Trgu Lava Mirskog 1. To je redovita izborna skupština nakon četiri godine na kojoj će, između ostaloga, biti izabrani novi predsjednik, tajnik, Izvršni i Nadzorni odbor, sada za dvije iduće godine, kako je to utvrđeno promjenama Statuta na prošlogodišnjoj sjednici Skupštine - kaže Kamenko.

Još uvijek aktualni predsjednik ističe da je to, s obzirom na to da se skupština održava u vrijeme trajanja javnog savjetovanja o prijedlogu Zakona o upravljanju i održavanju zgrada, prilika i da se raspravi i o toj temi, a prijedlog se može vidjeti na linku: https://esavjetovanja.gov.hr.

- Stoga i ovim putem još jednom pozivamo sve članove Udruženja, predstavnike vlasnika i stanara, upravitelje koji se brinu o održavanju stambenog fonda u Osijeku, kao i sve druge zainteresirane za rad našeg Udruženja i moguće novine u pravnoj regulativi u području stanovanja da dođu i primjedbama i prijedlozima daju svoj doprinos kako u donošenju ovog vrlo važnog zakona, tako i poboljšanju rada i većoj učinkovitosti Udruženja stanara grada Osijeka - poručuje Milan Kamenko. D. Pejić