Autoglas
NEUROKIRURG IZ NEW YERSEYJA

Prvi hrvatski kupac preuzeo - Neveru
Objavljeno 27. veljače, 2024.
Rimac Nevera dobila je nedavno svog prvog hrvatskog kupca, dr. Branka Škovrlja, cijenjenog hrvatskog neurokirurga koji živi u New Jerseyju. S obzirom na to da je kompanija Rimac Group iz garaže prerasla u globalnu tvrtku, ali i dalje zadržala sjedište u Hrvatskoj i hrvatski dizajn i znanje, ovaj događaj ima posebnu vrijednosti za kompaniju.

Hrvatski kupac svoj je hiperautomobil Rimac Neveru preuzeo preko jednog od Bugatti Rimac prodajnih predstavnika, tvrtke Manhattan Motorcars u New Yorku. Njegovo putovanje započelo je YouTube videom u kojem je bio impresioniran kompanijom i automobilom. Svoj je interes izrazio odmah, a u više je navrata i posjetio Zagreb kako bi upoznao tim, odabrao točne specifikacije svog automobila, i pratio proizvodnju svoje Nevere. Dr. Škovrlj se odlučio za sportsku konfiguraciju koja se uklapa u osobnost Nevera hiperautomobila; tzv. Predator Black "Fantasy" završni sloj - s unutrašnjošću od crvene kože. Na eksterijeru se ističu sjajne crvene kočne čeljusti, skrivene iza Infinitus kotača, a na unutrašnjosti nekoliko posebnih detalja, uključujući crni satenski završni sloj za anodizirane metalne dijelove, perforirana sjedala i šavove karakteristične za Rimac automobile.

- Svaka Nevera je posebna priča, san jednog od vlasnika, pri čemu je i svako iskustvo kupca drukčije. Danas dijelimo bitan trenutak s Brankom, dok postaje ne samo prvi Hrvat, uz mene osobno, koji posjeduje Neveru nego i ambasador onoga što smo ovdje izgradili. Obojica ponosno predstavljamo našu domovinu na globalnoj razini i bila je čast imati kraj sebe Branka, koji je bio uključen u stvaranje svoje Nevere te koji sada postaje dio Rimac obitelji - rekao je Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Nevera je dizajnirana i razvijena, te se proizvodi u sjedištu tvrtke Rimac u Hrvatskoj, odakle su isporuke u tijeku kupcima diljem svijeta. Postavivši 27 svjetskih rekorda za visoke performanse unutar samo godinu dana, uključujući rekord Nürburgring staze za serijska električnih vozila, kao i rekordno vrijeme Goodwood staze u Velikoj Britaniji za serijski automobil, Nevera predstavlja dokaz predanosti brenda stvaranju nove ere automobilskih performansi. D.Kuštro
Možda ste propustili...

OPENING OF THE SEASON

Nabrijani auti u Crikvenici

JURNJAVA : USKORO KREĆE VRHUNSKO OKTANSKO LUDILO

Počele testne vožnje za WRC Croatia Rally