Regija
TRAIL UTRKA NA OBRONCIMA KRNDIJE

Natjecali se sportaši, rekreativci i policijski službenici iz tri PU-a
Objavljeno 23. veljače, 2024.
GAZIJE - Na obroncima Krndije, u Gazijama, nedaleko od Feričanaca, održana je utrka Enosophia Krndija trail, odnosno drugo kolo Slavonsko-baranjske trail lige, a u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba Baraber exstreme team Belišće. Start i cilj bili su kod Planinarske kuće Tivanovo u Gazijama, a utrka je ima dvije kategorije - duga staza od 22 kilometra i kratka staza od 12 kilometara.

U utrci su sudjelovali sportaši i rekreativci svih generacija i različitih fizičkih spremnosti. Velik odziv natjecatelja potvrđuje da je ova sportska manifestacija pun pogodak. Bilo je tu od ozbiljnijih natjecatelja do malo manje spremnih rekreativaca, ali i onih koji su se u trailu odlučili okušati prvi put. Trail je, inače, oblik trčanja ili hodanja koji se održava u prirodi i idealan je za popularizaciju sporta i zdravog načina života.

Osim natjecatelja koji već tradicionalno dolaze na trail utrku u idilično selo Gazije, ove su godine sudjelovali i policijski službenici policijskih uprava Vukovarsko-srijemske, Brodsko-posavske i Osječko-baranjske županije. Taj sportski događaj bila je prilika da policijski službenici promoviraju aktualnu kampanju "Postani policajac". Također, predstavljen je preventivni projekti "Zdrav za 5", koji s jedne strane promiče zdrave životne stilove, a s druge strane bavi se preventivnim aktivnostima policije protiv svih štetnih ovisnosti. S.F.
Možda ste propustili...

NA KROVOVE POGONA POSTAVLJENA SUNČANA ELEKTRANA, JEDNA OD NAJVEĆIH U SLAVONIJI I BARANJI

Grad-Export na struji će godišnje uštedjeti 140.000 eura

GRADSKA LIMENA GLAZBA DONJI MIHOLJAC

Nove odore, note, nastupi, seminari

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

2

AUTOKLUB PANONIJA DOBIO DONACIJU

Grad Našice dao 5500 eura za nabavu dvaju karting-vozila za djecu

3

NAŠIČKO GRADSKO VIJEĆE JEDNOGLASNO

Poznati su dobitnici gradskih priznanja