Mozaik
VELIKI USPJEH NA BOXOFFICEU

Film o Bobu Marleyju najgledaniji, “Madame Web” potonula u kinima
Objavljeno 24. veljače, 2024.
Paramountov "Bob Marley: One Love" ostvario je zaradu od 50 milijuna dolara na domaćem tržištu tijekom šestodnevnog razdoblja oko Valentinova, dovoljno da sruši "Madame Web" s rekorno niskom zaradom od 26,2 milijuna dolara za Sonyjeve filmove o superherojima. Vikend-rezultat filma o Marleyju u rangu je s onima glazbenih biografskih filmova kao što su "Rocketman" ili "Elvis", i gotovo je udvostručio zaradu koju je planirao. U inozemstvu "One Love" je zaradio impresivnih 29 milijuna dolara, što iznosi ukupnu zaradu veću od 80 milijuna dolara u odnosu prema budžetu od 70 milijuna dolara. Film je zauzeo prvo mjesto na 13 tržišta i postavio nove rekorde po danima prikazivanja za glazbeni biografski film u Velikoj Britaniji, Francuskoj i drugim područjima. Na Jamajci je film postavio rekord za najveće filmsko otvaranje svih vremena.

- Kao i glazba moga oca, ovaj je film namijenjen ljudima i njegova poruka mira, ljubavi i jedinstva jasno se povezuje s publikom diljem svijeta - kaže Ziggy Marley.

S druge strane, najnovije Sonyjeve procjene za "Madame Web" pokazuju da je film zaradio 26,2 milijuna dolara za šest dana, što je najgori početak za Sonyjev film s likovima povezanim sa Spider-Manom. "Madame Web" naišla je na porugu kritike i publike. Ocjena na Rotten Tomatoes je oko 13 posto, T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

2

NASTUPILO 20 IZVOĐAČA

Pobjednik 71. Zagrebačkog festivala je ToMa

3

FRANK WALTER STEINMEIER

Šef Njemačke u Tursku vodi - kebab majstora