TvObzor
MINISERIJA “APPLES NEVER FALL”

Raspadanje savršenog života
Objavljeno 23. veljače, 2024.
Annette Bening nestaje iz svog idiličnog života u novom traileru za “Apples Never Fall”. Nova miniserija bit će premijerno prikazana na streaming platformi Peacock u ožujku. Sam Neill, Alison Brie i Jake Lacy također glume u ovoj adaptaciji bestselera Liane Moriarty iz 2021.

Trailer nam otkriva kako stvari idu prilično dobro za Joy i Stana Delaneyja (Bening i Neill); povlače se iz vođenja svoje uspješne teniske akademije u Palm Beachu kako bi provodili više vremena sa svojim prijateljima i obitelji, posebno sa svoje četvero djece (Lacy, Brie, Conor Merrigan Turner i Essie Randles).

No odjednom, kako glazba postaje tmurnija, Joy nestaje, ostavljajući iza sebe samo hrpu simbolično palih jabuka i krvlju poprskan bicikl. Doslovni i figurativni olujni oblaci počinju se nadvijati dok se sumnje povećavaju u obitelji Delaney - čak i dok patrijarh Stan inzistira da će se Joy vratiti. Ubrzo Stan biva optužen za ubojstvo, a Delaneyjevo potomstvo kopa po prošlosti svojih roditelja i otkriva da nije sve onako kako se čini - i da bi sve moglo proizaći iz incidenta kada su Stan i Joy prihvatili tajanstvenog ranjenog stranca.

Melanie Marnich potpisuje scenarij, radi na seriji kao showrunnerica i kao izvršna producentica. Premijera serije “Apples Never Fall” na Peacocku očekuje se u četvrtak, 14. ožujka. D.M.
Možda ste propustili...

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

2

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

3

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav