TvObzor
KVIZ “JOKER” OD 26. VELJAČE NA NOVOJ TV

Znanje i zabava za istim stolom
Objavljeno 23. veljače, 2024.

Nova TV donosi novi kviz, kakav gledatelji još nisu vidjeli. “Joker”, kviz gdje su znanje i zabava za istim stolom, emitirati se počinje 26. veljače. Dinamični kviz koji će se prikazivati nekoliko puta tjedno vodit će omiljeni voditelj Frano Ridjan. Svi ljubitelji kvizova doći će ubrzo na svoje, a tko će sve pokazati svoje znanje i osvojiti novčanu nagradu, saznat ćemo ovog proljeća.- Pregršt sjajnih natjecatelja, teških pitanja, uspjeha i neuspjeha u osvajanju ponuđenih iznosa uskoro donosi “Joker”. Izazovnih situacija na snimanju kviza nije nedostajalo, ali suza zbog tuge nije bilo. Puno smijeha, malo plesa i razdragana publika. Uglavnom, nadamo se da će gledatelji uživati s nama, zabaviti se i jako puno toga naučiti. Očekujemo nove kandidate i za buduće emisije jer na voditelja nisu imali primjedbe - izjavio je Frano Ridjan.

U “Jokeru” se natjecatelji suočavaju s 12 pitanja, a svaki točan odgovor rezultira napretkom na novčanoj ljestvici, pružajući priliku za osvajanje veće nagrade. Na početku natjecatelji imaju sedam džokera koji im omogućuju eliminaciju jednog od ponuđenih odgovora u situacijama kada nisu sigurni u svoj izbor. Tijekom igre natjecatelji mogu osvojiti dodatne džokere odgovaranjem na brza pitanja te iskoristiti superdžokera - pomoć osobe koju dovode sa sobom na kviz. Svaki netočan odgovor znači gubitak triju džokera, a ako natjecatelju ponestane džokera, pada za tri mjesta na ljestvici novca. Odgovorivši na sva pitanja natjecatelj zaključuje svoj nastup, a visina novčane nagrade koju osvoji ovisi o poziciji na novčanoj ljestvici pri odgovoru na posljednje pitanje, osim ako natjecatelj odustane - tada osvaja jedno mjesto ispod na ljestvici.

“Joker” pruža inteligentnu i dinamičnu igru koja drži gledatelje u neizvjesnosti do samog kraja. Svaka emisija stvara uzbudljivu napetost, intrigirajući gledatelje i pozivajući ih da se emocionalno uključe u svaki korak natjecatelja. Ne propustite novi kviz od ponedjeljka, 26.veljače, na Novoj TV. D.M.
Možda ste propustili...

U NEDJELJU DOZNAJEMO IMENA ČETVERO FINALISTA TLZP-A

Na pozornicu stižu Édith Piaf, Josipa Lisac, Elvis...

ZELENI RATNICI: UGLJEN U PLUĆIMA

Onečišćenje zraka bez granica

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana