Ekonomija
MOJPOSAO DONOSI PREGLED ATRAKTIVNIH OGLASA

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!
Objavljeno 21. veljače, 2024.

Kompanija Scara-Tec d.o.o., dugogodišnji lider u oblasti elektromontažnih radova, traži iskusne i posvećene osobe na poziciji Elektroinstalater (m/ž). Kandidatima nude plaću od 1.500 do 2.500 eura, a od njih očekuju prethodno radno iskustvo na sličnim ili istim poslovima, osnovno znanje njemačkog i/ili engleskog jezika, a poželjno je i znanje čitanja i razumijevanja električnih planova u automobilskoj industriji. Prijave primaju do 15. ožujka.

 


Želiš raditi u okruženju koje potiče na osobni i profesionalni razvoj? Marketing je tvoja strast? Postani dio NEXE Grupe i prijavi se na natječaj za Pripravnika u marketingu (m/ž). Kao dio marketing tima bit ćeš zadužen/a za osmišljavanje i provedbu marketinških aktivnosti, sudjelovat ćeš u organizaciji eventa tvrtke te aktivno pratiti uvjete zakupa u medijima. Oglas je otvoren do 29. veljače.

 


Želiš biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Onda je pozicija Odgovorna osoba odjela u hipermarketu / supermarketu (m/ž) u Spar Hrvatska d.o.o. idealna za tebe. Od kandidata očekuju SSS spremu, iskustvo rada u trgovini, poznavanje robe iz asortimana, poznavanje rada na računalu, dok je prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama poželjno. Više o uvjetima rada kao i ostalim pogodnostima koje nude potraži u oglasu, a svoj životopis pošalji do 29. veljače. 

 


U 30 godina poslovanja Marodi d.o.o. je izrastao u vodećeg domaćeg proizvođača suhe tjestenine s prepoznatim asortimanom proizvoda premium kvalitete. Kako bi i dalje rasli i napredovali u potrazi su za Prodajnim predstavnikom (m/ž). Budućim kolegama nude rad u uspješnoj tvrtki, ugodnu radnu atmosferu, službeno vozilo te kvalitetne uvjete rada i stručno usavršavanje. Javi im se do 29. veljače.

 


Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) u potrazi je za Stručnim suradnikom za kreditiranje / samostalni stručni suradnik za kreditiranje (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva VŠS spremu, dobre komunikacijske i prezentacijske vještine te poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Svoj životopis pošalji im do 26. veljače. 

 


Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!


Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DODIJELJENA ZLATNA KOŠARICA 2024. ZA NAJBOLJA OSTVARENJA

Podravka najbolji proizvođač

2

VISOKO PODIGNUTA KVALITETA

Dvostruko veća potražnja pršuta od proizvodnje

3

OPORAVAK USLUŽNOG SEKTORA

Poslovna aktivnost u eurozoni porasla