Mozaik
FAVORIT DORE BABY LASAGNA OBJAVIO SPOT ZA “RIM TIM TAGI DIM”

Spoj heavy-metala i istarskih nošnji
Objavljeno 21. veljače, 2024.
Jedan od najvećih favorita Dore Baby Lasagna svojom je pojavom i pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" naprvu osvojio srca domaće, ali i europske publike. Upravo zato samozatajnom Umažaninu život se promijenio preko noći i lansirao ga među najtraženija lica glazbene scene. Iako je do sada radio kao autor na domaćem i stranom tržištu te svirao u više od desetak bendova, projekt Baby Lasagna pokazao se najuspješnijim. Odlučio je, netom prije polufinalne večeri u kojoj nastupa, izbaciti videospot za pjesmu "Rim Tim Tagi Dim". Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Markovoj rodnoj Istri, čime je dodatno naglašena kontrastna tema pjesme, koja prikazuje odlazak iz ruralnog okruženja u urbanu sredinu.

- Ovo je do sada najveći spot moje karijere, a mislim da se to može i vidjeti. Jako sam ponosan na moje najbliže koji su sudjelovali u stvaranju spota - režiseri, snimatelji i statisti. Još jedna suradnja s Rose Artom iz Istre urodila je plodom na koji smo moj cjelokupni tim i ja ponosni, a nadam se da će i ljubitelji Lasagne uživati u spotu kao i mi. Volio bih zahvaliti statistima, folklornom društvu Umaga, upravi Umaga i ostalim suradnicima koji su mi omogućili da videospotom prenesem emocije - rekao je Baby Lasagna.

Kombinacija metal-prizvuka, trapa, narodnih nošnji i cjelokupnog istarskog okruženja samo je dio onoga što možemo u budućnosti očekivati od perspektivnog glazbenika, koji će nastaviti s glazbenim iznenađenjima. T.K.
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana