Mozaik
NAKON SEDAM GODINA

Shakirin album stiže 22. ožujka
Objavljeno 21. veljače, 2024.
Dvanaesti studijski album Grammyjem i Latino Grammyjem nagrađene Shakire "Las Mujeres Ya No Lloran" izlazi 22. ožujka. To joj je prvi album u sedam godina i blistav dokaz Shakirine otpornosti i snage te moći glazbe da čak i najteža iskustva transformira u dragocjene trenutke.

- Stvaranje ovog albuma bio je alkemijski proces. Pišući svaku pjesmu obnavljala sam sebe. Dok sam ih pjevala, moje su se suze pretvorile u dijamante, a moja ranjivost u snagu - kaže Shakira.

Početkom ovog tjedna obožavatelji su dobili uvid u ono što slijedi tijekom njezine reklame na Super Bowlu. Novi album uključuje 16 pjesama - osam novih, plus remiks i sedam već objavljenih hit-singlova, uključujući: "Music Sessions Vol. 53" s Bizarrapom, "TQG" s Karol G, "Te Felicito" s Rauwom Alejandrom, "Copa Vacía " s Manuelom Turizom... Sedam prethodno objavljenih pjesama već ima ukupno 3,7 milijardi reprodukcija na Spotifyju. Shakira se udružila sa Spotifyjem kako bi obožavateljima omogućila posebno iskustvo prije objave albuma. To iskustvo uključuje funkciju prethodnog spremanja, obavijesti o izdanju, sat za odbrojavanje, omot albuma, naslov, popis pjesama, ekskluzivne ulomke, odjeću i još mnogo toga.

Shakirin posljednji album označava njezino debitantsko izdanje na vinilu, s četiri različita izdanja umjetničkih djela, od kojih je svako upareno s ekskluzivnom varijantom vinila u boji. Izdanje Sapphire bit će ekskluzivno u ponudi na Amazonu, a izdanje Ruby bit će dostupno samo na Targetu. Obožavatelji mogu pronaći izdanje Emerald ekskluzivno na Shakirinoj službenoj web-stranici, a izdanje Diamond bit će dostupno u maloprodaji.

Shakira već drži mjesto najprodavanije latinoizvođačice u povijesti, s desetljećima dugom putanjom stvaranja hitova, ali je nastavila učvršćivati ​​svoj legendarni status u protekloj godini zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu najnovijih izdanja. T.K.
Možda ste propustili...

NOVI PROJEKT DOMAGOJA JAKOPOVIĆA RIBAFISHA I UDRUGE ROKOTOK

RokPoluotok - u lipnju počinje plivanje oko istarskog poluotoka

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

25. PANNONIAN CHALLENGE U OSIJEKU

Vratolomijama do bodova
za Olimpijske igre u Parizu

2

163 MILIJUNA GLEDATELJA NA 37 TELEVIZIJA

Rekord gledanja Eurovizije ‘24.

3

GALERIJA “STARI MLIN”

Kineska ceremonija čaja u Suzi