Regija
TIJEKOM ZIMSKIH PRAZNIKA U SŠ MARKA MARULIĆA U SLATINI

Pripreme za maturu i dvije radionice
Objavljeno 19. veljače, 2024.
SLATINACijeli ovaj tjedan, od 19. do 23. veljače, učenici osnovnih i srednjih škola nemaju nastavu jer koriste drugi dio zimskih praznika. Zbog iznimno tople zime bez snijega zasigurno će tek manji dio njih s roditeljima na skijanje u inozemstvo, dok će ostali iskoristiti vrijeme za određene školske aktivnosti.

U slatinskoj Srednjoj školi Marka Marulića profesor fizike Dragan Klement objavio je da će četiri dana u ovom tjednu (20. do 23. veljače) od 9 do 11 sati održavati pripreme za maturu pa svi zainteresirani učenici mogu u tim terminima doći na pripreme. Prof. Dubravka Ištvanfi svih pet radnih dana u tjednu od 10 do 12 sati održavat će dopunsku nastavu iz matematike i fizike za učenike prvih razreda, što je iznimna prigoda da upotpune svoja znanja. Pripreme za državnu maturu iz matematike za osnovnu razinu 19. i 20. veljače od 8 do 12 sati održavaju profesorice Kata Vidaković i Tea Šafar. One su pozvale učenike četvrtih razreda škole da se uključe u pripreme.

U okviru provedbe Erasmus+ projekta u srijedu, 21. veljače, profesori Kata Vidaković, Mirjana Drenski, Marina Ivoš, Tea Šafar i Alen Đurasek održat će radionice recikliranja keramike i starog tekstila. Provodit će se od 8 do 12 sati uz obvezno sudjelovanje učenika koji su se prijavili na te izvannastavne aktivnosti, ali su pozvani i ostali zainteresirani učenici da se pridruže u kreativnom recikliranju otpadnih materijala.

Nema sumnje da će mnogi srednjoškolci na najbolji mogući način iskoristiti drugi dio zimskih praznika. P.Ž.
Možda ste propustili...

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

MEMORIJALNE UTRKE “GLASNIKA ISTINE”

Da se ne zaboravi ni jedan branitelj

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZASELAK KOJI NI GOOGLE “NE PREPOZNAJE”

Zvjerinjak makadamom na glasovanje do Svetoblažja

2

DVADESET GODINA UVESELJAVA BELOMANASTIRCE

Vlasnik lunaparka Omer Šehović: Bolje je zaraditi euro nego potrošiti dva

3

“ZAMISLI MUZEJ ZA SVE”

Prijavljen je projekt obnove starog kotara