Mozaik
PETAR GRAŠO NASTUPIT ĆE U VUKOVARU

Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije
Objavljeno 17. veljače, 2024.

Petar Grašo 17. veljače stiže u Vukovar, gdje će sa svojim slavonskim fanovima slaviti Valentinovo na velikom koncertu u sportskoj dvorani "Danijel Rehak", s početkom u 20 sati.- Koncerti kao što je ovaj pred nama u Vukovaru uvijek me iznova podsjete koliko sam sretan što je glazba moj poziv i moja ljubav. Očekujte presjek najvećih hitova u mojoj karijeri i dva sata čiste emocije - kaže Grašo, koji s nestrpljenjem iščekuje svoj povratak pred vukovarsku publiku. Iako nerado priča o svom privatnom životu, jasno je da će zbog ovog koncerta, a i mnogih drugih, najromantičnije dane u godini provesti na bini, sa svojom publikom, daleko od supruge i obitelji. A o ljubavi kaže: "Ljubav treba živjeti cijelu godinu. Kroz riječi, geste i sitnice!"

Dalmatinski romantičar i šarmer, miljenik ženske publike nije samo vrhunski pjevač, već je i jedan od naših najvažnijih autora. Napisao je brojne velike hitove za velika glazbena imena kao što su Oliver i Doris Dragović, a piše i za sebe. O tome kako nastaju njegove prelijepe autorske pjesme jasno kaže da nema recepta.

- Nema tajne ni recepta. Ja samo pišem i pjevam ono što volim i radim pjesme beskrajno vjerujući u njih - tvrdi Grašo. A u mnogim Grašinim autorskim pjesmama, kao i onim s potpisom obitelji Huljić, uskoro će uživati vukovarska publika: "Nemoj", "Ako te pitaju", "Moje zlato", "Ljubav jedne žene", "‘Ko nam brani", "Srce za vodiča", "Trebam nekoga", "Providenca", "Utorak", "Nisan više ja sa njom", "Uvik isti", "Volim i postojim" samo su neke od njih.

Uz Grašin moćan vokal i karizmu, ali i hitove koje vole sve generacije, ova će koncertna noć biti jedinstven glazbeni spektakl ne samo za Vukovar nego i za cijelu Slavoniju. Ulaznice za koncert Petra Graše 17. veljače u Vukovaru možete nabaviti na ovim prodajnim mjestima u Vukovaru: ​Hotel Lav, ​Tisak Media i ​BP Petrol Crodux, u ​Fitness centru ZARA u Vinkovcima te online u sustavu Eventim.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana