TvObzor
PREMA KNJIZI “THE SEA OF MONSTERS”

“Percy Jackson i Olimpijci” obnovljeni za drugu sezonu
Objavljeno 16. veljače, 2024.
Serija “Percy Jackson i Olimpijci” obnovljena je za drugu sezonu na platformi Disney+. Percyjevo (Walker Scobell) putovanje da otkrije svoje mjesto u svijetu kao polubog još nije gotovo, a streaming platforma potvrdila je kako rade na stvaranju novih epizoda.

Prošlog mjeseca završila je prva sezona, a Percy, Annabeth (Leah Jeffries) i Grover (Aryan Simhadri) razišli su se nakon što su obećali da će se ponovno sresti u bliskoj budućnosti. Družini se ispunila želja, “Percy Jackson i Olimpijci” vratit će se se u drugu sezonu obračuna protiv čudovišta, misterija koje treba riješiti i ljudi koje treba spasiti.

Prva sezona adaptirala je “The Lightning Thief”, prvu knjigu u serijalu romanopisca Ricka Riordana o hrabrom junaku koji se mora boriti protiv bogova iz grčke mitologije. Nadolazeća sezona serije za male će ekrane prilagoditi sljedeću knjigu u sagi, “The Sea of Monsters”.

Sada kada Percy zna za što je sposoban nakon što je vratio Zeusovu (Lance Reddick) munju, usredotočen je na pripremu za konačnu bitku protiv Kronosa (Nick Boraine). Kralj Titana blizu je otkrivanja načina da pobjegne iz zatvora, a Percy će trebati svu pomoć koju može dobiti da ga spriječi u postizanju njegovih ciljeva.

U sporednoj glumačkoj postavi prve sezone Virginia Kull, Glynn Turman i Jason Mantzoukas našli su se kao odrasle osobe u Percyjevu životu pokušavajući ga voditi tijekom njegove komplicirane potrage. Lin-Manuela Mirandu, Jessicu Parker Kennedy i Tobyja Stephensa gledali smo u gostujućim ulogama spremajući Percyjevu bitku protiv Aresa (Adam Copeland).

Nova sezona tek je u pripremnoj fazi, tako da za sada nije poznato kada bi mogla ugledati svjetlo dana. D.M.
Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

2

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

3

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav