Osijek
MASKENBAL MATICE UMIROVLJENIKA

Crvenkapica može biti starija od bake
Objavljeno 12. veljače, 2024.
Da Crvenkapica može biti starija od bake uvjerili smo se u nedjelju na tradicionalnom maskenbalu podružnice MUH-a Knez Domagoj. Neke ljude dobro znamo s novinarskih terena, ali maskirali su se do neprepoznatljivosti. Evo zajedničke fotografije pa prosudite sami, pokušajte prepoznati nekoga od znanaca, prijatelja ili rodbine.

Bilo je tu vračara, vragolanki, vamp-žena, policajki, mafijaša, robijaša, Jagodica Bobica, Indijanki, princeza, likova iz starih dobrih crtanih filmova, a okupili su se na maskenbalu članovi MUH-a iz 15 gradskih podružnica. Podijeljeno je desetak nagrada koje su uručile predsjednica podružnice Knez Domagoj Nada Mehić i Marija Sužnjević, predsjednica MUH-a Osijeka i OBŽ-a.

- Ovo je tradicija kod nas u Kneza Domagoja jer imamo najveću dvoranu u gradu, pa možemo ugostiti najviše gostiju. Iako često održavamo druženja i plesnjake, ovo je poseban dan za nas jer nam dođu prijatelji iz cijelog grada, rijetke su prilike da se ovako nađemo zajedno na jednom mjestu - kaže Mehić. D. Pejić
Možda ste propustili...

DUBRAVKA BIUK. V.D. PREDSTOJNICE KLINIKE ZA OČNE BOLESTI KBC-A OSIJEK

Uložili smo puno truda kako bismo čekanje na operaciju mrene skratili na 180 dana

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana