TvObzor
“BETTY I NJEZINE DIJAGNOZE” - 5. SEZONA

Problemi na odjelu i teškoće u braku
Objavljeno 9. veljače, 2024.
Od ponedjeljka, 12. veljače, u 10.45 Doma TV nastavlja emitiranje njemačke dramske serije “Betty i njezine dijagnoze” (“Bettys Diagnose”) u petoj sezoni. Nove epizode donose uzbudljive zaplete u dinamičnom životu glavne medicinske sestre Karlove klinike. Uz njezinu odanu ekipu medicinskih stručnjaka, gledatelji će svjedočiti intrigantnim dijagnozama i nevjerojatnim medicinskim postignućima.

Betty se u novim epizodama suočava s brojnim zdravstvenim problemima na odjelu i teškoćama u braku s Oliverom dok se trudi osloboditi osjećaja prema Dr. Sternu. Nakon prelijepih godina braka iza sebe Betty će morati donijeti konačnu odluku. Kada Oliver krene na putovanje po Južnoj Americi, Dr. Stern prepoznaje savršenu priliku za zbližavanje s omiljenom medicinskom sestrom. Istovremeno, ljubav Dr. Lewandowskog i Talule cvate, dok gospođa Puhl pazi na svaki korak Talule. Kako bi Stern izbjegao neugodne susrete s Betty, planira zajednički odmor s Hannom. No ni to neće proći glatko. Intrige se nastavljaju dok Betty pomaže gospođi Puhl u borbi za njezin posao.

Trenutak istine dolazi kad Josephine ponovno uđe u kliniku, a Talula smišlja plan kako je uhvatiti u laži. Odnos između Betty i Hanne naći će se na kocki, postavljajući pitanje hoće li njihovo prijateljstvo opstati. Kada izbije masovna nesreća u središtu grada, Betty i Dr. Stern borit će se za živote brojnih žrtava nesreće. U takvim trenucima i najveći privatni problemi moraju biti stavljeni na čekanje.

Hoće li Betty uspjeti očuvati ravnotežu između ljubavi, prijateljstva i profesije ili će je izazovi dovesti do konačnih dijagnoza koje će promijeniti njezin život? D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

2

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

3

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav