Regija
DVD JELISAVAC IMA 103 ČLANA

Dobit će od Austrije dva navalna vozila
Objavljeno 6. veljače, 2024.
JELISAVACU Vatrogasnom domu u Jelisavcu održana je redovita izvještajna skupština DVD-a Jelisavac. Na njoj je istaknuto kako DVD i u ovoj godini nastavlja s uhodanim aktivnostima, a najveća želja im je okupiti još veći broj mještana.

‘‘Prošla godina za DVD Jelisavac bila je jako dobra jer smo imali obilje aktivnosti. Sudjelovali smo na osam natjecanja sa po tri ekipe na svakom, a odradili smo mnogobrojne aktivnosti koje su obuhvatile različita područja. Povukli smo značajna sredstva od Županije i Grada Našica, koja smo usmjerili u renoviranje dvorane, krova, spremišta i sanitarnog čvora u Vatrogasnom domu‘‘, rekao je predsjednik DVD-a Darko Kuric. Dodao je DVD ima 103 člana različitog uzrasta.

Skupštini su nazočili i gosti, među kojima predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić i gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba.

‘‘DVD Jelisavac predstavlja izuzetno dobro organizirano društvo s visokokvalitetnim rukovodstvom. Prošle smo godine imali priliku posjetiti Austriju, a oni su, impresionirani radom društva, odlučili donirati dva navalna vozila DVD-u Jelisavac, što je iznimna čast i priznanje za naše vatrogasce‘‘, istaknuo je predsjednik VZ-a Našice Vlatko Gašić.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba pohvalio je DVD, rekavši kako će Grad uložiti sve napore kako bi osigurao daljnje uspješno funkcioniranje. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PEDAGOŠKI ŠUMSKI CENTAR

Mjesto za šumske radoznalce
- jedinstveno u Hrvatskoj

2

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

3

BELOMANASTIRSKO GRADSKO VIJEĆE

Novim stadionom upravljat će Zajednica športskih udruga