Sport
OSIJEKOV TRENER NE MISLI ČEKATI

Zekić će odmah Čokaja
gurnuti u vatru
Objavljeno 24. siječnja, 2024.

Vezani članci

ENIS ČOKAJ SLUŽBENO POSTAO BIJELO-PLAVI

Od Osijeka sam uglavnom gubio, od sada s njim idem pobjeđivati

Dugoočekivani dolazak Enisa Čokaja u redove Bijelo-plavih vrlo vjerojatno će imati utjecaja na sastav momčadi koju Zoran Zekić planira suprotstaviti Rudešu na proljetnoj premijeri. Trener nogometaša Osijeka od početka je priprema imao udarnu momčad u glavi, ali je ostavio mogućnost za promjene ako bi neki igrač eksplodirao tijekom priprema. Nije se dogodilo, pa je sastav koji je suprotstavio Fehervaru u posljednjem pripremnom susretu bio onaj koji je planirao poslati u bitku protiv posljednjeplasirane momčadi lige. No sada, kad ima Čokaja na raspolaganju, trener Bijelo-plavih nema namjeru previše čekati s njegovim bacanjem u vatru. Uostalom, Osijek ga nije ni doveo kako bi ga polagano uvodio u momčad, nego zbog toga što mu je potreban njegov trenutni doprinos. U takvim okolnostima Čokaj će u početnu postavu vjerojatno uskočiti umjesto golobradog Marina Prekodravca. Čokaj bi Osijeku trebao donijeti dodatnu čvrstinu i agresiju na sredini terena, a ne treba zaboraviti da ima odličan prekid. Po vokaciji je zadnji vezni, pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li ga Zekić na toj poziciji upariti s Darkom Nejašmićem, koji je na pripremama bio jedan od najboljih Osijekovih igrača, pa Petra Pušića gurnuti na poziciju ofenzivnog veznog ili će pak ostat pri igri s trojicom u sredini, gdje bi Nejašmić bio spona između zadnje i vezne linije, a Čokaj bi dobio ulogu "osmice".

Osijek bi mogao izgledati ovako: Malenica na vratima, Omerović, Duarte, Mkrtčjan, Jurišić u zadnjoj liniji, Nejašmić, Čokaj, Pušić u sredini te Lovrić, Bukvić i Mierez kao napadački trozubac.

D.Keler

Dalibor Keler

U ponudi polugodišnje ulaznice

NK Osijek počeo je prodaju paketa polugodišnjih ulaznica te pojedinačnih za premijerni susret nastavka prvenstva protiv Rudeša, koji se igra u subotu s početkom u 14.50. Blagajne u sjeveroistočnom dijelu Opus Arene radit će do petka od 10 do 18 sati, a na dan susreta s Rudešom bit će otvorene od 10 do 16 sati. Ulaznice za taj susret moguće je kupiti i preko portala ulaznice.hr. Polugodišnje ulaznice mogu se kupiti do 3. veljače, a obuhvaćaju svih osam domaćih utakmica SuperSport HNL-a, te eventualne domaće susreta SuperSport Kupa. Naravno, svi zainteresirani mogu postati članovi kluba, što donosi znatne popuste pri kupnji ulaznica, ali i pri kupnji određenih artikala u klupskom Fan Shopu. D.Kl.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana