Mozaik
PJEVAČICA PRIGODNO IZDALA REMIKS DENISA GOLDINA

Plesna božićna euforija Kim Verson
Objavljeno 7. prosinca, 2023.
Pjesma "Božićno čudo" u remiksu Denisa Goldina postala je plesna božićna euforija.

- Božićno vrijeme čini nas pomalo drukčijima, daje nam povoda da, više no bilo kada, budemo sretni. Da zaboravimo brige i prepustimo se sreći. Euforiji sreće čak, rekla bih - kaže Kim Verson.

“Božićno čudo (Denis Goldin Remix)" nastavak je uspješne suradnje kantautorice Kim Verson i DJ-ja i producenta Denisa Goldina, koja je uspješno testirana ovogodišnjim EP izdanjem "Butterfly (Denis Goldin Remix)". Tekst i glazbu potpisuje Kim, a aranžman i produkciju Goldin. Fotografiju na naslovnici singla potpisuje Nicolas Diamane, a puzzle vizuala pripremili su Nino Dolenc i Anđelko Preradović. Digitalno single izdanje sadrži dvominutnu božićnu euforiju u obliku radijskog edita, trominutnu proširenu verziju remiksa i originalnu verziju čiji aranžman i produkciju potpisuje Alan Dović. Posebna poslastica za radijske programe je instrumentalna verzija pjesme koja omogućuje širenje atmosfere zvončića i božićne čarolije u najrazličitijim programskim potrebama u vrijeme Božića.

A euforija sreće dovodi nas do - čuda. Može dovesti do ispunjenja životne želje ili do malih stvari koje su, zapravo, supervelike.

- Čuda su nam potrebna. Da nas podignu. Da zaboravimo. Da budemo svoji. S pjesmom sam - u vremena koja će mnogi nazvati sumornima - željela donijeti bezbrižnost, rasterećenost, zezanciju i pozitivu. U radijski eter, na playliste streaming servisa, klupske podije i - naše živote. Božić je predivna prilika koja nam je dana da bismo od srca podijelili poklon čiste ljubavi, radosti i iskrenog prijateljstva prema našim najmilijima, prema sebi i životu - kaže Kim.

“Božićno čudo" je Top 10 singl iz karijere Kim Verson. Pjesma je originalno objavljena na prošlogodišnjem albumu "Digni ruke sve do neba (Album za djecu i mlade)" i u svojem izvornom aranžmanu doziva svijet radosti, blagdanske atmosfere i božićnih filmova.

- To mi je jedna od omiljenih radosti, da uzmem toplu čokoladu ili rum punč, božićne kolačiće i u toplini doma gledam božićne filmove. U njima sam pronašla inspiraciju. I za pjesmu i za sate kada bih se izgubila u svom svijetu. S Kevinom koji je sam i Grinchem u kutu. Pa što ako je pomaknuto, neka je! Trebamo biti pomaknuti katkad, je l‘ da? - kaže Kim. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana