TvObzor
BIT ĆE PODIJELJENA U DVA DIJELA

“Plava krv” završava s 14. sezonom
Objavljeno 1. prosinca, 2023.
Policijska proceduralna drama “Plava krv” (“Blue Bloods”) bliži se kraju. Nadolazeća 14. sezona bit će posljednja i bit će podijeljena u dva dijela. Jedno od najomiljenijih CBS-ovih ostvarenja dobit će pravi ispraćaj s 18 epizoda za posljednju sezonu.

Tijekom 13 godina serija je emitirala 275 epizoda, a svoj niz završit će s 293 epizode. Saga o obitelji Reagan svrstava se među deset najdugovječnijih CBS-ovih igranih serija uopće. Govoreći o “Plavoj krvi”, Tom Selleck je rekao: “Proteklih 13 godina bila je čast i privilegij raditi na seriji koja ne samo što slavi muškarce i žene koji štite i služe New Yorku nego i prikazuje važnost obitelji.” Nadalje je pohvalio glumce i ekipu te rad s njima nazvao “ostvarenjem sna”, zahvalivši obožavateljima “koji su se svaki petak navečer okupljali s nama na večeri”.

Serija je obnovljena u ožujku, a nakon završetka štrajka WGA-a počeli su pripremati nadolazeću sezonu kao posljednju. Odluka o prekidu “Plave krvi” slijedila je nakon završetka štrajka. “Zauvijek ćemo biti zahvalni legendarnom Leonardu Goldbergu za razvoj ove prepoznatljive serije i nevjerojatnoj glumačkoj ekipi predvođenoj Tomom Selleckom, koje je Amerika prigrlila kao obitelj i gledala ih kao dobrodošle goste za Reaganovim stolom” poručili su u zajedničkoj izjavi za medije Amy Reisenbach, predsjednica CBS Entertainmenta, i David Stapf, predsjednik CBS Studios.

“Plava krv” priča priču o obitelji Reagan, koja ima četiri generacije koje provode zakon. Glumačku postavu serije također čine Will Estes, Len Cariou, Marisa Ramirez, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan i Vanessa Ray.

Prvih deset nastavaka posljednje sezone bit će emitirano od 16. veljače, a preostalih osam epizoda očekuje se u jesen 2024. D.M.
Možda ste propustili...

MINISERIJA “APPLES NEVER FALL”

Raspadanje savršenog života

TREĆA SEZONA “SURVIVORA” USKORO NA NOVOJ TV

U voditeljskoj ulozi vraća se Mario Mlinarić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

EUGEN

Važno je biti autentičan i dosljedan svom podneblju, korijenima i izričaju

2

PRVA EPIZODA BIT ĆE PRIKAZANA 24. VELJAČE U 13.05

HRT donosi “Njezinu stranu priče”

3

“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO” VRAĆA SE NA TV EKRANE

Uz Mešina novu sezonu vodi Filip Detelić