Regija
DAN OPĆINE VILJEVO

U planu uređenje Srijemskog
kulturnog centra u Ivanovu
Objavljeno 29. studenog, 2023.
VILJEVOSvečanom sjednicom Općinskog vijeća Viljevo je obilježilo Dan općine i crkveni god Župe sv. Andrije apostola.

Domaćini sjednice bili su predsjednik Općinskog vijeća Tomislav Mađarić i načelnik Općine Dominik Knežević. Uz vijećnike, načelnike i gradonačelnike susjednih općina i gradova, predstavnike gospodarstva i mjesnih udruga, svečanoj je sjednici nazočio i osječko-baranjski župan Mato Lukić. Župan je čestitao općinskom vodstvu na rezultatima, na realiziranim i planiranim investicijama.

U svom govoru načelnik Općine Viljevo Dominik Knežević posebno je naglasio kako godinu obilježavaju prijave općinskih projekata na nacionalne i europske natječaje.

– U prvoj polovini godine vladalo je zatišje što se tiče investicija, no u drugoj one su se zahuktale. Ne mogu reći da smo u realizaciji nekih velikih investicija, nego smo više u prijavi projekata na natječaje, s obzirom na novo programsko financijsko razdoblje – kazao je načelnik Knežević.

Dodao je kako je jedan od prioritetnih ciljeva za buduće vrijeme uređenje Srijemskog kulturnog centra u naselju Ivanovo.

- Na području naše općine živi puno doseljenih Hrvata iz Srijema i odlučili smo im zahvaliti što su naši stanovnici - kazao je Knežević. Na svečanoj sjednici općinska javna priznanja dobili su Mario Slačanac, Ivan Senković i Zvonimir Fekete. S.Fridl
Možda ste propustili...

ODLUČENO O JAVNIM PRIZNANJIMA ZA DAN GRADA

Kolumbić počasni građanin Požege

SSŠ ANTUNA HORVATA ĐAKOVO

Zorbaz i Zlatovez za državni Lidrano

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVOUREĐENI PROSTOR

Banka radi

2

NA KORIZMENOJ MANIFESTACIJI NASTUPILO ŠEST KUD-OVA I ŽUPNI ZBOR

Crkvene pučke popijevke i posna jela

3

PRVO U HRVATSKOJ

Digitalno selo