Regija
OSIGURANO 13.000 €

Vlasnicima ugostiteljskih i smještajnih objekata potpore za izradu web-stranice
Objavljeno 29. studenog, 2023.
VINKOVCI - Vukovarsko-srijemska županija je za javni poziv za dodjelu potpora za ulaganja u dodatnu ponudu ugostiteljskih i smještajnih objekata u proračunu osigurala 13.000 eura. Od ukupno 30 prijava, 26 vlasnika smještajnih i ugostiteljskih objekata na području najistočnije županije ostvarilo je pravo na potporu od 500 eura za izradu ili nadogradnju mrežnih stranica i njima su uručeni ugovori.

- Potporu ćemo iskoristiti za izradu web-stranice, koje su, kako smo čuli na samoj edukaciji, danas zaista prijeko potrebne. Naša kuća za odmor otvorena je u siječnju tako da nismo imali vremena sve napraviti, a nadamo se kako će se s mrežnom stranicom još dodatno poboljšati posjećenost - rekla je vlasnica vukovarske kuće za odmor "Tamaris" Tamara Rupčić.

Radionica Digitalni marketing u turizmu, na kojoj su prezentirane smjernice o tome kako na najbolji mogući način promovirati proizvode i usluge koje pojedinci nude, prethodila je uručenju ugovora.


- Polaznici su se snašli jako dobro, neki su čak kreirali i prve naslove za svoje blogove. Moja je zadaća bila prenijeti im ljubav prema digitalnom marketingu te im istaknuti njegovu relevantnost - pojasnila je vlasnica agencije za digitalni marketing I CORNER i predavačica Ivana Piperković.

- Zasad nam u aktivnostima prezentacije onoga što imamo i nudimo nedostaje dobrog marketinga, želimo postati vidljiviji nego što smo bili do sada, a sve s ciljem da zajedno postanemo prava turistička destinacija – rekao je župan Damir Dekanić dodavši kako sredstva nisu velika, ali su dostatna za digitalizaciju informacija onima koji su dosad radili na "stari" način, pogotovo u ruralnom turizmu, koji bilježi značajno povećanje broja noćenja i dolazaka. M.F.
Možda ste propustili...

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

MEĐU TRISTO DAROVITIH OSNOVACA

SKIG-ovci na zatvaranju Novigradskog proljeća

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana