Svijet
OSVOJIO 37.000 EURA

Beskućniku koji je dobio na lutriji dopušteno da unovči listić
Objavljeno 28. studenog, 2023.
Talijanskome beskućniku koji je prošli mjesec na lutriji osvojio 37.000 eura, ali listić nije uspio unovčiti jer je imao zastarjele dokumente, vlasti su na kraju ipak izašle u susret, omogućivši mu da dobije novce, objavili su talijanski mediji.
Gianluigi, poznatiji po nadimku Cassano isprva nije mogao unovčiti listić jer nije posjedovao zdravstvenu iskaznicu, a i njegov porezni broj je istekao.
Kako prenosi talijanski list Corriere Adriatico, nakon mjesec dana birokratskih komplikacija dužnosnici su prošli petak kazali da može podići novce.
"Da biste naplatili dobitak trebate zdravstvenu, no ja je nemam. Imam samo stari porezni broj koji je nevažeći", rekao je Gianluigi, dodavši da će osvojenim novcem raspolagati sam i da i dalje želi ostati "nevidljiv".
Cassano je 24. listopada ostvario premiju na lotu 4+1, za listić uplativši 1,5 euro.
Gianluigi je porijeklom iz Apulije. Oni koji ga poznaju u njegovu rodnome mjestu Senigalliji, ljetovalištu u pokrajini Marche, nadjenuli su mu nadimak 'Cassano' po bivšem napadaču Rome i Italije Antoniju Cassanu, rođenom u gradu Bariju. H
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana