Mozaik
PJESMA S OVOGODIŠNJIH ZLATNIH ŽICA SLAVONIJE U POŽEGI

Vranac ima spot za “Lanjski snijeg”
Objavljeno 28. studenog, 2023.
Vranac predstavlja videospot za pjesmu premijerno izvedenu na ovogodišnjim Zlatnim žicama Slavonije u Požegi. Riječ je o ljubavnoj pjesmi "Lanjski snijeg", kojom su privukli veliku pozornost publike na festivalu.

- Naš novi singl govori o nesretnoj, neuzvraćenoj ljubavi. Mislimo da smo se svi bar jednom našli u takvoj, naizgled bezizlaznoj, situaciji. Radi se o pjesmi s kojom se mogu poistovjetiti sve generacije. Čuvši prve taktove, znali smo da želimo snimiti tu pjesmu. Iako ljubavne tematike, pjesma vas zove na ples. Kada vam tekst i glazbu za pjesmu napiše Mario Vestić, a aranžman potpišu Branimir Jovanovac Bani i Zlatko Galik Zlaja, znate da imate dobitnu kombinaciju. Činjenica da su baš za vas pjesmu napravili naši poznati tekstopisci i skladatelji veliki je kompliment - govore nam dečki iz Vranca.

U spotu se uz dečke iz benda pojavljuje i plesačica Ana Marija Lednić, a sniman je u napuštenom skladištu u Osijeku. Redatelj spota je talentirani Josip Grizbaher. Ovaj vinkovački sastav poznat je po odličnom kombiniranju popularne glazbe i najdraže im tambure. Pjesma "Lanjski snijeg" bit će na albumu najavljenom za sljedeću godinu, a velika je vjerojatnost da će doživjeti uspjeh kao i album "Laži medene", koji je objavljen za Croatia Records 2014. godine, kada je bio jedan od najprodavanijih albuma godine. T.K.
Možda ste propustili...

DRUGO SE IZDANJE OVE GODINE SELI IZ RAJEVA SELA U OSIJEK

Pannonian Rock Festival u osječkim katakombama

TRI VEČERI IZBORA PJESME ZA EUROVIZIJU

Spremna je pozornica za glazbeni spektakl Dora ‘24.

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DRUGO SE IZDANJE OVE GODINE SELI IZ RAJEVA SELA U OSIJEK

Pannonian Rock Festival u osječkim katakombama

2

POTVRĐEN JOŠ JEDAN IZVOĐAČ ZA OVU GODINU

I Lucy Kruger and The Lost Boys nastupaju na INmusicu

3

ADAM SANDLER PREDSTAVIO NOVI FILM NA BERLINALU

Razgovor s lopticom mi je pomogao da doživim samoću