Regija
PRIJEDLOG SA SASTANKA S OBRTNICIMA

Sajam obrtnika na otvorenom u proljeće
Objavljeno 26. studenog, 2023.
Župan Igor Androvića sa suradnicima održao je sastanak s članovima Upravnog odbora Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije koje je predvodio predsjednik Stjepan Kenjerić.

Županijski obrtnici zahvalili su Virovitičko-podravskoj županiji na potporama koje dijeli obrtnicima, stipendijama za deficitarna obrtnička zanimanja, digitalizaciji županijskih natječaja, ali i kontinuiranoj suradnji koja traje godinama i u kojoj je Županija uvijek bila pouzdan i siguran partner. Župan Andrović najavio je da će sljedeće godine potpora obrtnicima biti još izdašnija, jer obrtništvo na ovom području bilježi kontinuirani rast uz nova zapošljavanja i važna je gospodarska karika Virovitičko-podravske županije.

Na sastanku je dan prijedlog da se u Virovitici, u proljeće iduće godine, održi Sajam obrtnika na otvorenom, gdje će mnogobrojni obrtnici s područja županije predstaviti svoje proizvode i usluge.

Dogovorena je značajnija suradnja obrtnika s Razvojnom agencijom VIDRA te Poduzetničkim inkubatorom VPŽ-a vezano za buduće natječaje i projekte koji se odnose na prekograničnu suradnju, ali i projekte koji potiču zelenu i digitalnu tehnologiju u obrtima, kao i obnovljive izvore energije.

Obrtnici su najavili svoje predstavljanje na 27. Viroexpu u još brojnijem sastavu, na još većem izlagačkom prostoru. Najavljeno je natjecanje frizera srednjih škola iz Virovitice, Slatine, Garešnice i Đurđevca.
Župan Andrović najavio je da će sljedeće godine potpora obrtnicima biti još izdašnija

Možda ste propustili...

I PČELARSKA UDRUGA “BAGREM” ŽALI SE NA UVEZENI MED

Sve su učestalije krađe košnica

DEMONSTRACIJA

Prerada mlijeka

VIŠE POSJETA I SADRŽAJA, VEĆI PRIHODI

Vukovarski vodotoranj je obišlo 327.218 posjetitelja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana