Regija
ŽUPANIJSKO PRVENSTVO ŠSD-A U HRVANJU

OŠ E. Kumičića ide na državno
Objavljeno 26. studenog, 2023.
SLATINA - U dvorani OŠ Eugena Kumičića održano je prvenstvo školskih sportskih društava VPŽ-a županije u hrvanju za djevojčice i dječake, na kome su sudjelovali predstavnici samo triju škola. S ekipom OŠ Voćin bio je voditelj Danijel Kolomaz, ekipu OŠ Josipa Kozarca Slatina vodio je Matija Hamelec, a ekipu OŠ Eugena Kumičića Borivoje Kocić.

Prva mjesta u svojim uzrasnim kategorijama osvojile su učenice OŠ E. Kumičića Ema Vizner, Vanesa Mikolić, Lana Štimac, Lucija Šarabok, Helena Kolić, Anabela Tašić, Mia Jagarinec, Ema Uvalić, Ines Mikolić, Petra Skrobić, i Dorotea Vizner. Prva je također bila Ina Pavić iz OŠ J. Kozarca, dok OŠ Voćin nije imala predstavnice u kategoriji djevojčica. Tako je OŠ E. Kumičića u toj kategoriji premoćno odnijela ekipnu pobjedu.

Prva mjesta osvojili su dječaci iz OŠ E. Kumičića Gabrijel Marčinko, Bruno Šarabok, Marko Uremović, Luka Šomođi, Dorijan Dundović, Lukas Šarabok i Bartol Sartić. Prvaci županije u hrvanju iz OŠ Voćin postali su Valentino Jozić, Marko Nikolić i Roko Tašić, a iz OŠ J. Kozarca Ian Pavić, Aron Vašarević, Roko Ćurić i Stefan Čavroć. Ekipno prvo mjesto i u kategoriji dječaka osvojila je OŠ E. Kumičića, druga je bila OŠ Voćin, a treća OŠ J. Kozarca.

Pobjedničke ekipe djevojčica i dječaka OŠ E. Kumičića odlaze sredinom veljače 2024. na Državno prvenstvo školskih sportskih društava u Poreč. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VIŠE POSJETA I SADRŽAJA, VEĆI PRIHODI

Vukovarski vodotoranj je
obišlo 327.218 posjetitelja

2

STABILNIJA ISPORUKA I MANJI GUBICI

Naselje Šećerna dobiva novu vodovodnu mrežu

3

DONACIJA TIROLSKIH VATROGASACA

JVP Našice dobio vatrogasno vozilo