Zdravlje
HONOR 90, HONOR WATCH 4 I HEALTH

Idealna aplikacija za one koji prate zdravlje
Objavljeno 27. studenog, 2023.
Alati za regulaciju disanja, ublažavanje stresa i promicanje mirnog sna, a može služiti i kao digitalni zdravstveni dnevnik

Globalni tehnološki brend Honor u središte razvoja svih svojih proizvoda stavlja čovjeka, s naglaskom na očuvanje i poticanje zdravog načina života. Tako je nedavno predstavio i novu verziju svoje Honor Health aplikacije koja je kreirana kako bi inspirirala i potaknula pojedince na zdraviji i svjesniji životni stil.Jedno sučelje


Aplikacija pruža alate za regulaciju disanja, ublažavanje stresa i promicanje mirnog sna, može služiti kao digitalni zdravstveni dnevnik, a nudi i opcije za praćenje rezultata vježbanja, uz besprijekorno upravljanje unutar jednog sučelja - i na, primjerice, Honor Watch 4 pametnom satu i na Honor 90 mobilnom uređaju.

Honor 90 tako u kombinaciji s Honor Watch 4 i Honor Health aplikacijom može postati idealan partner u praćenju novih zdravih navika. Honor Watch 4 ima veliki 1,75-inčni AMOLED uvijek uključen zaslon u boji i brzinu uzorkovanja dodira do 120 Hz te svojim korisnicima pruža jednostavan i jasan pristup obavijestima i porukama u svakom trenutku. Dizajniran je sa značajkama koje unapređuju iskustvo vježbanja, a povezujući ga s Honor 90 mobilnim uređajem i Health aplikacijom, korisnici mogu dobiti jedinstveno wellness iskustvo praćenja svojih zdravstvenih navika te dobiti motivaciju za još proaktivniji životni stil. Honor Watch 4, također, može procijeniti korisnikovu kondicijsku dob i predstaviti procjenu kondicije na temelju same izvedbe i drugih raznih pokazatelja. Niz optičkih mikroleća ispod pametnog sata radi s algoritmima umjetne inteligencije za točno i kontinuirano praćenje otkucaja srca, pružajući pravovremena upozorenja ako postoje kakve abnormalnosti. Stres, zasićenost kisikom (SpO2), kvaliteta sna i menstrualni ciklusi mogu se, također, pratiti i pregledavati preko pametnog sata i popratne aplikacije. Ili pametnog telefona.

Honor 90 ima jedan od najboljih zaslona dosad – uređaj dolazi sa 6,7-inčnim zakrivljenim OLED zaslonom koji ima visoku 1.5K rezoluciju (1200 x 2664) i frekvenciju osvježavanja koja ide do 120 Hz. Zaslon se može pohvaliti maksimalno deklariranim osvjetljenjem od 1600 nita, DxOMarkovim Gold certifikatom, 100-postotnim DCI-P3 spektrom te podrškom za prikaz 1,07 milijardi boja i HDR10+ tehnologijom. Sve to uvelike olakšava i praćenje rezultata i podataka unutar Honor Health aplikacije, čineći i vježbanje jednostavnijim, čak i na suncu.

Naprezanje očiju


Osim toga, Honor 90 odlikuju i vodeće značajke za osiguranje udobnosti očiju. Uređaj je dobio TÜV Rheinland Flicker Free certifikat i postigao nivo sigurnog zatamnjivanja, što ga čini idealnim za današnju generaciju koja dugo vremena provodi gledajući sadržaj na svojim pametnim telefonima. Prednost ove tehnologije potvrdili su i znanstvenici koji su testirali najnoviji Honor 90 te istaknuli kako je riječ o značajkama koje pomažu u ublažavanju naprezanja očiju, što može utjecati i na krvni tlak, broj otkucaja srca i ljudski metabolizam.

Jedna od velikih prednosti Honora 90 je i ugrađena velika baterija od 5000 mAh koja podržava cjelodnevno korištenje, što znači da će svatko moći neometano i neopterećeno vježbati. Jednim punjenjem pametni telefon može pružiti do 19,5 sati neprekidnog lokalnog video streaminga. Kada je baterija na izmaku, korisnici je mogu napuniti do 45 % uz 66W Honor SuperCharge u samo 15 minuta, što minimalizira vrijeme isključenja. Brzo i energetski učinkovito Honor 90 pokreće Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition, koji ima 20 % bolju GPU i 30 % bolju AI izvedbu u usporedbi s prethodnikom.

Honor 90 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 549 eura, Honor Watch 4 dostupan je u dvije boje – zlatnoj i crnoj, preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 149 eura, a aplikacija je besplatna za preuzimanje.

Marin REŽIĆ
Prednost je i ugrađena velika baterija od 5000 mAh koja podržava cjelodnevno korištenje

Možda ste propustili...