Osijek
GRAD OSIJEK I DKOLEKTIV

Nagrada za projekt Društveni atelje
Objavljeno 17. studenog, 2023.

Grad Osijek i DKolektiv osvojili su prestižnu nagradu European Social Services Awards za Exellence in Cities/Izvrsnost u gradovima za projekt Društveni atelje.

"Želimo izraziti duboku zahvalnost žiriju, našim partnerima i cijeloj zajednici na podršci. Čestitamo svim dobitnicima u drugim kategorijama, kao i svim nominiranima.

Društveni atelje nije samo projekt, već posvećenost stvaranju pozitivnih promjena u našem gradu. Kroz zajednički trud, ostvarili smo korake prema unapređenju socijalnih programa koji su sukreirani s ljudima koji u njima sudjeluju i koji se provode na načelima poštovanja, dostojanstva, empatije, solidarnosti, uključivanja i osnaživanja za aktivni angažman u zajednici.

Ova nagrada potvrđuje našu predanost i motivira nas da nastavimo s istim entuzijazmom. Hvala vam što ste dio ove inspirativne priče zajedno s nama!", poručuju iz DKolektiva.

Društveni atelje jedan je od glavnih strateških razvojnih smjerova DKolektiva s ciljem razvoja uključivog društva. Osmišljen je kao program koji će u lokalnoj zajednici nuditi usluge i aktivnosti koje mogu pridonijeti prevladavanju društvene otuđenosti i poticanju društvene integracije građana, pojedinih zajednica i grupa; ali i osnaživanje tih grupa za osobni angažman na izgradnji inkluzivne, solidarne i tolerantne zajednice. I.R.G

Možda ste propustili...

U MUZEJU SLAVONIJE

Susret ugode s D. Doležalom

DRUŠTVO ZA PSIHOLOŠKU POMOĆ

Sunce: Besplatne radionice i savjeti

ROĐENDAN PD-A SV. JOSIPA

Sv. Augustin: Tko pjeva, dvostruko moli

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PRED KBC-OM POSTAVLJENA PRVA OD PET KOMUNIKACIJSKIH PLOČA

Olakšana komunikacija djeci s
govorno-jezičnim poteškoćama

2

LARVICIDNI TRETMANI

Grad Osijek u borbu protiv komaraca opet zajedno sa susjedima

3

POGLED KROZ KLJUČANICU: DAN ZA SREDNJOŠKOLCE NA EKONOMSKOM FAKULTETU

Studiranje nije samo polaganje ispita nego i brojne aktivnosti u udrugama