TvObzor
INTRIGANTNE SERIJE NA PICKBOX NOW

Mračne premijere za hladne dane
Objavljeno 10. studenog, 2023.

Streaming servis Pickbox NOW ovoga studenoga donosi brojne premijere. Za sve ljubitelje pomalo drukčijih priča i neočekivanih zapleta, ove će se tri serije sigurno brzo naći na vrhu ljestvica favorita.Trik nestajanja (Vanishing Act)


l Miniserija o Melissi Caddick, australskoj prevarantici koja je nestala s više od 23 milijuna dolara dok se intriga njezina života nastavlja. Istinit prikaz o tome kako izgleda kada jedna osoba pomiješa drskost, pohlepu i posao. Situacija se zakuha kada se Melissa umjesto u sudnici pojavi mrtva na plaži, a dokazi su o njezinoj smrti upitni. Priča o Melissi, koja je uspjela prevariti više od 60 ljudi, već je stigla na Pickbox NOW. Kako će nakon godina prijevara, lažnih trgovačkih izjava i krađa završiti ova nevjerojatna priča?

Glava (The Head)


l Mali se tim znanstvenika odluči provesti zimu u istraživačkoj postaji na Antarktici, kako bi se nastavio rad o globalnom zatopljenju. Neočekivano, s dolaskom proljeća osim prvih zraka sunca na vidjelo izlazi i tragedija koja se odvila te zime. Tim je nestao ili ubijen, a jedina je ostala Maggie, koja se ne sjeća ničega. Glumci poput Álvara Mortea, Johna Lyncha, Tomohisa Yamashita i mnogi drugi samo su neke zvijezde koje možete pratiti na Pickbox NOW. Otkrijte zašto je Variety upravo “Glavu” proglasio jednom od najboljih međunarodnih serija 2022. godine.

Krajnji rok (Deadline)


l Nakon godina rada za lokalne tabloide novinar James Alden dobiva priliku karijere, prvi intervju s Natalie Vargom, optuženicom za ubojstvo svog bogatog supruga. Iako svi dokazi upućuju na njezinu krivnju, James dobiva ponudu koja mu može promijeniti život. Sve što treba jest pronaći pravog ubojicu, a Natalie će mu dati ekskluzivu koju svi žele. Hoće li James pronaći ubojicu ili je i on sam postao žrtva karizmatične Natalie? “Krajnji rok” dostupan je na Pickbox NOW od 24. studenoga. D.M.
Možda ste propustili...

STIŽE JEDNA OD NAJSJAJNIJIH ZVIJEZDA POP I SOUL GLAZBE

John Newman donosi kolekciju hitova na Sea Star i EXIT

TROJE HRVATSKIH PREDSTAVNIKA U GLASGOWU

Svjetsko atletsko dvoransko prvenstvo

OVOG PROLJEĆA GLAVNO ĆE PITANJE BITI: “TKO TO TAMO PJEVA?”

Misteriozni glazbeni fenomen uskoro na Novoj TV

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana