Dome slatki dome
JEDNOSTAVNO

Ideje za kuhinju
Objavljeno 9. studenog, 2023.
Kuhinje su važno mjesto u svakom domu; uobičajeno je da u njima provodimo sve više vremena. Kuhanje je ponovno u modi. Ako ste u potrazi za idejama kako da dogradite svoju kuhinju, pronašli smo četiri koje ća vam se svidjeti.

Kuhinjske pločice iznad sudopera ono su što se najviše primijeti. Investirajte nešto novca i kupite kuhinjske pločice koje će učiniti čudo za izgled vaše kuhinje. Prostor između gornjih i donjih kuhinjskih elemenata je malen i postavljanje pločica nije skupo, a učinit će čuda za izgled vaše kuhinje.

I instaliranje svjetla na dno gornjih kuhinjskih elemenata odličan je način da napravite naglašeno osvjetljenje i osvijetlite radne površine ispod kuhinjskih elemenata. Tu je rasvjetu lagano instalirati i nije potrebno nikakvo određeno znanje ni majstori.

Sve više rabimo tablete, oni su višestruko korisni, čak i u kuhinji. Ako volite gledati kuharske emisije ili jednostavno imate naviku kuhati ili peći prema receptima s interneta, držač za tablet koji se montira za kuhinjski element odličan je dodatak vašoj kuhinji. Ako razmišljate o poklonu za Božić ili Novu godinu, razmislite o tome za osobu koja je glavna u kuhinji u vašem domu.

Postavili ste nove kuhinjske pločice, međutim, ukupan izgled vam kvare kabeli, utičnice i prekidači na zidu. Zaboravite na njih, instalirajte dodatne utičnice koje se izvlače iz radne površine. Jednostavno: kad vam je potrebna utičnica za mikser, samo je izvucite. T.K.
Možda ste propustili...

DIZAJN: NAGLASITE ZIDOVE

Zidovi idealni za dekoriranje

VRT: PRIPREME ZA SADNJU

Cvjetni vrt cijele sezone

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VRT: PRIPREME ZA SADNJU

Cvjetni vrt cijele sezone

2

DIZAJN: NAGLASITE ZIDOVE

Zidovi idealni za dekoriranje

3

STANOVANJE : ODABIR NAJBOLJEG PODA

Koje su podne obloge dobre za dječju sobu?