Učionica
"KAUFLAND ŠKOLA VOĆA I POVRĆA"

Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce
Objavljeno 31. listopada, 2023.
KAO DIO PROJEKTA "KAUFLAND ŠKOLA VOĆA I POVRĆA", OVAJ TRGOVAČKI LANAC ORGANIZIRAO JE I OVE GODINE KULINARSKE RADIONICE ZA DJECU UZ GLAVNOG POMAGAČA, POZNATOG GURMANA RIBAFISHA

Za dvije škole koje svake godine od samog početka osvajaju titulu partnerske škole u sklopu projekta „Kaufland škole voća i povrća“, poznati trgovački lanac organizirao je nagradne kulinarske radionice kako bi proslavili njihovu ustrajnost i kreativnost.

Radionice su zamišljene kao edukativne kulinarske radionice pod vodstvom Ribafisha čiji je zadatak zainteresirati djecu za zdravu prehranu i kuhati pred učenicima škola te je svim učenicima ponuđen zdravi obrok, uz obilje smijeha i dobre atmosfere. Radionice su u dva dana održane u osnovnim školama Đuro Pilar Slavonski Brod te Antun Gustav Matoš Vinkovci, a sudjelovalo je preko 400 učenika.

„Svake godine nastojimo proširiti i oplemeniti naš dugovječni projekt 'Kaufland škola voća i povrća' te partnerskim školama ponuditi dodatan edukativan sadržaj kako bi na zabavan i nov način mogli učiti o važnosti pravilne i raznovrsne prehrane. Pri tome smo sretni što svježe voće i povrće iz Kauflanda brojnim učenicima pomaže u ostvarivanju uravnoteženije prehrane“, objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. donira svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima cilj podići svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurati zdrave obroke za školarce. Godišnje ovaj projekt obuhvaća oko 20.000 školaraca širom Hrvatske koji svaki tjedan uživaju u besplatnom, svježem voću i povrću.

Više na Kaufland škola voća i povrća | Kaufland

 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

2

3