Tehno
KUPCI RIMAC NEVERE DOBIVAJU I POKLON

Osam godina besplatnog punjenja
Objavljeno 27. listopada, 2023.

Vlasnici Nevere, serijskog automobila s najbržim ubrzanjem na svijetu kao i najvećom mogućom konzumacijom energije pri punjenju (500 kW), čija je proizvodnja ograničena na 150 primjeraka, uživat će u neograničenom besplatnom punjenju na svim Ionity punionicama u 24 europske zemlje u trajanju od osam godina nakon isporuke automobila.- Kada ljudi pomisle na Neveru, asocijacija su rekordne performanse kao i revolucionarnih tehnologija. No Nevera je prvobitno razvijena kao cestovni automobil, a ne kao trkaći automobil, stoga govorimo o hiperautomobilu koji je intuitivan za uporabu. Suradnja s tvrtkom Ionity omogućuje nam da vlasničko iskustvo Nevere podignemo na još višu razinu - kaže Mate Rimac, osnivač i CEO Rimac Grupe.

Uz Rimac pogonski sklop i litij-mangan-nikalnu bateriju od 120 kWh, Nevera dostiže WLTP* domet od 490 km i kapacitet punjenja od 500 kW. Kombinacija te tehnologije s nagrađivanim Halo punjačem kompanije Ionity, koji ima kapacitet od 350 kW, omogućuje punjenje baterije od 0 posto na 80 % u manje od 25 minuta.

- Ionity je postavio standarde za ultrabrzo punjenje i besprijekorno korisničko iskustvo diljem Europe - istaknuo je Michael Hajesch, CEO kompanije Ionity. "Partnerstvo s Rimcem savršen je odraz naših nastojanja da ostvarimo sjajne rezultate, pouzdanost i održivost. Temelji se na zajedničkim vrijednostima i revolucionarnim postignućima koje bilježimo svatko u svom području rada kako bismo omogućili i unaprijedili elektromobilnost."

Paneuropska mreža ultrabrzih punionica Ionityja uključuje više od postaja koje su strateški raspoređene uz europske autoceste kako bi omogućile putovanja na velike udaljenosti diljem kontinenta. Mreža je dostupna vozilima svih brendova i kontinuirano se širi dodavanjem novih lokacija, dodatnih terminala za punjenje, solarnih krovova i povezanih usluga kako bi se unaprijedilo iskustvo na mjestu punjenja. M. Režić
Možda ste propustili...

GLOBALNA FINANCIJSKA SUPERAPLIKACIJA

Revolut Robo savjetnik za automatizaciju ulaganja

DUGOOČEKIVANI NOVI PREKLOPNI SMARTPHONE

Ove će godine predstaviti Honor Flip

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA MOBILE WORLD KONGRESU ODRŽANOM U BARCELONI

Najbolji smartphoni su Googleovi

2

ACTIVISION KONAČNO OBJAVIO DATUM

Mobilna verzija hit-igre “Call of Duty: Warzone” dostupna od 21. ožujka

3

IGRALI SMO MARIO VS. DONKEY KONG

Puzzle platformer grafički je vrhunski