Osijek
LEONIE HANNE S NAKITOM RENE KRASNIĆ

Na Pariškom tjednu mode s naušnicama iz Osijeka
Objavljeno 3. listopada, 2023.
Jedna od tri najpoznatije modne influencerice u svijetu, blogerica, manekenka i poduzetnica na društvenim mrežama, Njemica Leonie Hanne, na Instragramu je objavila fotografije na kojima nosi naušnice osječke dizajnerice nakita Rene Krasnić Velicki, vlasnice Zlatarnica Karat! Leonie Hanne ima 4,6 miljuna pratitelja na Instragramu, a u glavni je grad Francuske stigla na Pariški tjedan mode. Budući da je i sama bila u prijestolnici mode istom prigodom, Rene je odlučila ostaviti Leonie Hanne u hotelu jedne svoje naušnice u nadi da će joj se svidjeti.

"Ne samo da je Leonie Hanne objavila fotografije na kojima nosi naušnice Karat iz kolekcije Manifesto, nego ih je nosila i na revijama Hermesa i Elie Saab na Pariškom tjednu mode! U sedmom sam nebu zbog toga jer njoj su dostupni najpoznatiji brendovi, a ipak je odabrala moje naušnice. To, naime, nije plaćena suradnja", potvrdila nam je Rene.

Brend uspješne osječke dizajnerice i poduzetnice, podsjetimo, nedavno je izlistan na Zalandu, popularnoj europskoj online platformi za modu i lifestyle.

I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike