Crna kronika
TRAGIČNA PROMETNA NESREĆA U PRIVLACI

Vozač ispao iz automobila i poginuo
Objavljeno 2. listopada, 2023.
Dvadesetčetverogodišnji vozač smrtno je stradao u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu rano ujutro u Privlaci, u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Očevidom prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, utvrđeno je kako je 24-godišnjak oko 5.50 sati u Ulici Matije Gupca u Privlaci, zbog neprilagođene brzine osobini ceste i uvjetima vidljivosti (zavoj udesno, noć), izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila vinkovačkih registracija i sletio u lijevi odvodni kanal, gdje se vozilo prevrnulo na krov. Tijekom upravljanja vozač nije koristio sigurnosni pojas te je prilikom udara u dno odvodnog kanala ispao iz automobila. Zbog zadobivenih ozljeda 24-godišnjak je preminuo na mjestu prometne nesreće.

Po nalogu zamjenice Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, nad tijelom preminulog vozača obavit će se obdukcija u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru. O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.

Članovi NK Mladost Privlaka oprostili su se od svog prijatelja na društvnoj mreži. "Što reći, što napisati… naše selo ponovno je zavijeno u crno. Noćas nas je zauvijek napustio naš igrač, vedrog i nasmijanog duha... Još jedan mladi život je prerano završio, svaka riječ je suvišna. Obitelji želimo izraziti svoju sućut, biti u mislima s njima i zajedno s njima nositi ovu bol. Utakmice su odgođene!" napisali su, između ostaloga, članovi nogometnog kluba.

Policija je dojavu o prometnoj nesreći u Privlaci zaprimila u 6 sati, nakon čega su na mjesto događaja upućeni i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Privlaka. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike