Regija
KORISNICI GRADSKIH POTPORA

Laba u Vukovaru ima 37 radnika i uspješno posluje već 26 godina
Objavljeno 30. rujna, 2023.
VUKOVAR - Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Kristina Bilić posjetili su u petak tvrtku Laba d.o.o. i razgovarali s direktorom Dejanom Kolarićem. Ova se tvrtka bavi strojnim vezenjem i printanjem tekstilnih proizvoda, a ujedno je i kooperant za Benetton. Uspješno posluje od 1997. godine.

- Ponosan sam što je tvrtka koja radi u tekstilnoj industriji, unatoč svim izazovima tržišta, opstala niz godina i danas zapošljava 37 ljudi. Godinama svojim sredstvima stojimo na raspolaganju poduzetnicima kroz bespovratne potpore, oni su to prepoznali i ovaj je posjet primjer dobre prakse - rekao je Penava.

Direktor tvrtke Dejan Kolarić zahvalio je Gradu Vukovaru na dugogodišnjoj suradnji i podršci kada je riječ o razvoju i napretku vukovarskih poduzetnika.

- Stalno tražimo nove mogućnosti i mjesta za poboljšanje. Intencija nam je bazirati se na domaće tržište koliko god je to moguće. Grad nam daje podršku preko bespovratnih potpora koje nam pomažu u poslovanju - naglasio je Kolarić.

Tvrtka Laba jedna je od mnogi koje redovito sudjeluju u javnim pozivima za dodjelu nepovratnih gradskih potpora i primjer je kako uspješnog poslovanja poduzetnika tako i kontinuirane dobre suradnje Grada s gospodarstvenicima.

Pročelnica Bilić navela je kako su ove godine za potpore poduzetnicima osigurali 265.445,62 eura.

Poziv je zatvoren 26. srpnja i u tijeku je završna obrada zahtjeva. D. Korpoš
Možda ste propustili...

OPĆA ŽUPANIJSKA BOLNICA NAŠICE

Crveni su nosovi igrom razveselili male pacijente

NA RADOST MALIŠANA, RODITELJA I ORGANIZATORA ODRŽANA NATJECANJA U VELIMIROVCU

Djeca pokazala sportske talente i zabavila se

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana