Regija
KORISNICI GRADSKIH POTPORA

Laba u Vukovaru ima 37 radnika i uspješno posluje već 26 godina
Objavljeno 30. rujna, 2023.
VUKOVAR - Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Kristina Bilić posjetili su u petak tvrtku Laba d.o.o. i razgovarali s direktorom Dejanom Kolarićem. Ova se tvrtka bavi strojnim vezenjem i printanjem tekstilnih proizvoda, a ujedno je i kooperant za Benetton. Uspješno posluje od 1997. godine.

- Ponosan sam što je tvrtka koja radi u tekstilnoj industriji, unatoč svim izazovima tržišta, opstala niz godina i danas zapošljava 37 ljudi. Godinama svojim sredstvima stojimo na raspolaganju poduzetnicima kroz bespovratne potpore, oni su to prepoznali i ovaj je posjet primjer dobre prakse - rekao je Penava.

Direktor tvrtke Dejan Kolarić zahvalio je Gradu Vukovaru na dugogodišnjoj suradnji i podršci kada je riječ o razvoju i napretku vukovarskih poduzetnika.

- Stalno tražimo nove mogućnosti i mjesta za poboljšanje. Intencija nam je bazirati se na domaće tržište koliko god je to moguće. Grad nam daje podršku preko bespovratnih potpora koje nam pomažu u poslovanju - naglasio je Kolarić.

Tvrtka Laba jedna je od mnogi koje redovito sudjeluju u javnim pozivima za dodjelu nepovratnih gradskih potpora i primjer je kako uspješnog poslovanja poduzetnika tako i kontinuirane dobre suradnje Grada s gospodarstvenicima.

Pročelnica Bilić navela je kako su ove godine za potpore poduzetnicima osigurali 265.445,62 eura.

Poziv je zatvoren 26. srpnja i u tijeku je završna obrada zahtjeva. D. Korpoš
Možda ste propustili...

ZNAJU LI NAŠI UČENICI KAKO JE STVORENA HRVATSKA

Terenska nastava za upoznavanje Domovinskog rata

UDRUGA MLADIH INFO NAŠICE ODRŽALA GODIŠNJU SKUPŠTINU

Cilj im je privući što više mladih

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana