Crna kronika
TRAGEDIJA U KARLOVCU: POGINUO MLADI VOZAČ

Vozio neregistrirani motocikl bez dozvole
Objavljeno 30. rujna, 2023.
Mladi motociklist poginuo je u četvrtak nešto prije ponoći u Karlovcu vozeći u smjeru Duge Rese neregistrirani motocikl, kojim je na zatvorenom dijelu svog traka uletio u gradilište, nakon čega je odbačen u radni stroj.

Policija u svome izvješću precizira da se prometna nesreća dogodila oko 23:30 u Riječkoj ulici, a osim što motor nije bio registiran, 24-godišnji motociklist nije imao ni vozačku dozvolu, odnosno nesreća se dogodila prije stjecanja prava na upravljanje.

- S dolaskom do mjesta gdje je zbog izvođenja radova desni prometni trak bio zatvoren za odvijanje prometa, nije prilagodio brzinu kretanja stanju ceste, već se nastavio kretati prostorom gradilišta desnim prometnim trakom te je naišao na nakupinu kamenog agregata. Zbog navedenoga je u nekontroliranom kretanju vozač s motociklom odbačen u radni stroj, a potom je motocikl odbačen na željezničku prugu. Nakon toga vlak koji je prometovao u smjeru Karlovca nailazi na motocikl i odbacuje ga na zemljani obrov - navodi PU karlovačka.

Željeznički je promet zbog nesreće bio zatvoren tri i pol sata. Nadležnom će državnom odvjetništvu biti proslijeđeno izvješće. S.L.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike