Kultura
POČELO SNIMANJE NOVOG FILMA RAJKA GRLIĆA

U “Svemu dođe kraj” glumi Anočić
Objavljeno 29. rujna, 2023.
Snimanje dugometražnog igranog filma "Svemu dođe kraj" Rajka Grlića, koji prati uspješnog zagrebačkog odvjetnika u sukobu s moćnim klijentom, zbog čega izgubi sve, počelo je u Zagrebu, izvijestio je Hrvatski audiovizualni centar.

- Drago mi je da kao svoj posljednji film snimam ljubavnu priču duboko umočenu u hrvatsku stvarnost - rekao je Rajko Grlić, koji je s književnikom Antom Tomićem napisao scenarij. U filmu igraju Živko Anočić, Jelena Đokić, Boris Isaković, Janko Popović Volarić, Emir Hadžihafizbegović, Srđan Grahovac, Katarina Bistrović Darvaš, Ksenija Marinković, Marina Redžepović, Angela Nedyalkova, Anita Schmit, Doris Šarić Kukuljica, Siniša Ružić, Dejan Đonković i drugi.

Producent je Interfilm, Ivan Maloča, a u realizaciji sudjeluju i RRF International iz Bugarske, Oktavijan iz Bosne i Hercegovine, Saudade film iz Turske, West End Production iz Srbije te ABHO iz Crne Gore. Film je podržan sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

Prethodni Grlićev i Tomićev projekt "Ustav Republike Hrvatske" jedan je od najnagrađivanijih hrvatskih filmova, a osim festivalskog uspjeha ostvario je i velike rezultate u kinima. U Zagrebu i Beogradu igrao je šest mjeseci, a nakon toga krenuo u distribuciju po Europi i Sjevernoj Americi. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DJEČJE KAZALIŠTE BRANKA MIHALJEVIĆA U OSIJEKU

Stigli su "Mendolina i Matija" i osvojili srca publike

2

MATICA HRVATSKA U SLATINI I OŠ JOSIPA KOZARCA

“I dok je srca, bit će i Kroacije” - predstavljeni literatni radovi učenika

3

U KLOVIĆEVIM DVORIMA

Izložba Hrvatskog društva karikaturista