Crna kronika
ZAVRŠIO NA KROVU

Mercedes poletio i uništio tri parkirana automobila
Objavljeno 26. rujna, 2023.
Neobična se prometna nesreća dogodila u nedjelju oko jedan sat u slatinskoj Ulici kralja Zvonimira. Vozeći iz središta Slatine prema prigradskom naselju Kozice, vozač osobnog automobila Mercedes izgubio je kontrolu nad upravljačem i u punoj brzini udario u skupinu automobila parkiranih ispred kućnog broja 118. Prvi automobil na koji je naletio okrenuo je na bok, a zatim se u zraku okrenuo na krov i pao na preostala dva automobila.

I prije nego što je Policijska uprava virovitičko-podravska objavila priopćenje o toj nesreći, fotografije nepoznatog očevidca koji je uspio snimiti neobičan prizor nakon tog nesretnog događaja osvanule su na Facebooku, a prenijeli su ih brojni portali, uz šture opise i čuđenje kako se takvo što uopće moglo dogoditi. Tako je portal danica.hr objavio informaciju pod naslovom "Kako mu je samo ovo uspjelo, majko presveta?!", a zagorje-international.hr svoju informaciju naslovio je "Gledaš i ne vjeruješ: Okrenuo Mercedes na krov i tako ‘zajahao‘ na tri druga automobila".

U vrijeme nesretnog događaja padala je kiša i kolnik je bio mokar i sklizak, a vozač je izgubio kontrolu zbog neprilagođene brzine. Navodno u toj nesreći s velikom materijalnom štetom nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Više detalja bit će poznato nakon službenoga policijskog priopćenja. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike