Crna kronika
SPRIJEČEN POKUŠAJ BIJEGA

Pijani vozač auta bježao je prometnim policajcima od Vukovara do Vinkovaca
Objavljeno 22. rujna, 2023.
Poznati su motivi pokušaja bijega 35-godišnjaka iz Vinkovaca od prometnih policajaca. Razlog je njegovo veliko pijanstvo. Kako izvještava Policijska uprava vukovarsko-srijemska, u srijedu u 21.10, prilikom nadzora cestovnog prometa u Vukovaru u Vinkovačkoj ulici, policijski službenici Policijske postaje Vukovar su reflektirajućom stop-palicom zaustavljali automobil vinkovačkih registracijskih oznaka, no on se udaljio velikom brzinom.

Policijski su ga službenici petnaestak minuta kasnije zaustavili u blizini Nuštra, ali, kako je vozač nakon izlaska iz auta počeo trčati, nad njim su uporabljena sredstva prisile te je priveden u policijsku postaju. Utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku iz Vinkovaca, a provedenim ispitivanjem prisutnosti alkohola u organizmu utvrđena mu je koncentracija alkohola u organizmu od 2,14 g/kg te je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

- Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili smo da je 35-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, prošao kroz crveno svjetlo, nije postupio po postavljenom prometnom znaku, nije se kretao obilježenim prometnim trakom i nije postupio po naredbama policajaca. Pijani 35-godišnjak bit će prekršajno prijavljen. M.Bugarić
Možda ste propustili...

u šumi u blizini mjesta Daranovci

Ubilo ga stablo

CILJANA AKCIJA POLICIJE U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

Pojasom se nisu koristile 63 osobe

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SPOJ DALMATINSKE I ZVEČEVSKE ULICE

Retfalačko je raskrižje rekorder po sudarima

2

UTAKMICA NK ORIOLIK - NK TOMISLAV IZ CERNE

Zbog nereda u Oriovcu uhićeno je 28 osoba

3

U 11 PROVALA NAPRAVILI ŠTETU OD NAJMANJE 37.700 EURA

Uhićena dvojica serijskih lopova