Regija
ZASJEDALO BIZOVAČKO OPĆINSKO VIJEĆE

Odluke donesene uglavnom jednoglasno
Objavljeno 15. rujna, 2023.
BIZOVAC - U četvrtak je u novouređenoj općinskoj vijećnici pod predsjedanjem Nikole Lackovića održana 19. sjednica Općinskog vijeća Bizovca. Na dnevnom redu sjednice našlo se 11 točaka, među kojima je, uz uobičajena pitanja i prijedloge upućene općinskom načelniku Srećku Vukoviću, bio i rad te financijsko poslovanje Vatrogasne zajednice Općine Bizovac za proteklu godinu. Također, vijećnici su raspravljali o poslovanju Hrvatskog radija Valpovština, Urbanizmo d.o.o. Valpovo i Dvorcu d.o.o. Valpovo za 2022. godinu, navode iz općinske uprave.

Bizovački vijećnici donijeli su odluku o davanju suglasnosti na opće uvjete usluga obavljanja dimnjačarskih poslova na općinskom području. Općinsko Vijeće donijelo je i odluku o izboru najpovoljnije ponude za zakup neizgrađenog građevinskog zemljišta koje je po uporabnom svojstvu poljoprivredno u vlasništvu Republike Hrvatske, a nalazi se na prostoru općine. Na kraju sjednice razmatralo se izvješće o izvršenju proračuna za prvo polugodište ove godine te izvješće o radu općinskog načelnika za prvih šest mjeseci.

Dopuna dnevnog reda odnosila se na prijedlog o prodaji više parcela građevinskog zemljišta za izgradnju stambenih objekata u Habjanovcima.

Sva izvješća i odluke na sjednici prihvaćeni su jednoglasno osim one koja se odnosila na davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta, kada je jedan općinski vijećnik bio suzdržan, priopćuju iz Općine. D.S.R.
Možda ste propustili...

BLAGDANSKO DRUŽENJE

Glazba, dobra hrana, topla pića

OPĆINSKO VIJEĆE MAGADENOVAC

Božićnice 60 eura, porezi kao dosad

DOBRA VIJEST ZA VINKOVAČKE UMIROVLJENIKE

Božićnica veća nego lani - 40 i 60 eura

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TRAGIČNI DAN KOJI SE NEIZBRISIVO UREZAO U PAMĆENJE

Sjećanje na pogibiju 11 branitelja na Papuku

2

BEZ NJE JE BLAGDANSKI STOL VEĆINI NEZAMISLIV

Ribe će biti dovoljno - cijena šarana oko 5,20 €/kilogram?

3

PREKOGRANIČNA SURADNJA

Manje putničko pristanište na Savi i u Štitaru