TvObzor
NOVI ZABAVNO-POUČNI SERIJAL ROBERTA KNJAZA

Uskoro stiže “Knjazalište”!
Objavljeno 15. rujna, 2023.
Na HTV1 uskoro će se početi prikazivati “Knjazalište”, novi zabavno-poučni serijal autora Roberta Knjaza! Poznatim osobama na jedan smo dan dali neobične uloge i stavili ih u neobične situacije.

Vedran Ćorluka i Franka Batelić kao Romi, Enis Bešlagić kao žena, Stjepan Hauser kao gluha osoba, Marko Grubnić kao sakupljač boca... Ella Dvornik štema na baušteli, Dino Jelusić nosi pelene u domu za starije osobe, a Petar Grašo je pizza-majstor. I to u Napulju. Barbara Kolar i Duško Ćurlić dan su proveli kao kumice na placu, a lovci iz “Potjere” kao praljudi.

Osim što nam serijal donosi nepoznate pojedinosti o poznatim protagonistima, dotiče se i tragičnih tema, poput izumiranja domaćih bauštelaca i kumica, otvara nam uši za teškoće gluhih i razbija stereotipove o starijim osobama. Otkrijte jesu li influenceri antijunaci i kamo sve možete otputovati samo od skupljanja boca. Svjedočite povratku na travnjak Vedrana Ćorluke, koji je zaigrao za romski NK Parag, i saznajte koje su ljubavne savjete Franki dale romske WAGsice.

”Knjazalište” će pročistiti vaše emocije i odmoriti vas od okrutne stvarnosti. Uskoro na ekranima koji život znače! Redatelj, scenarist i voditelj je Robert Knjaz, koscenaristi su Marin Periš, Željko Stručić i Filip Majić, a istraživači Miro Škugor i Filip Majić. Snimatelji su Tomislav Krnić i Darko Privrat, snimatelj tona Tomica Mladić, montažeri Monika Rakuljić, Marko Šuvak Martinović, Nina Velnić, Marija Bjelinski i Ivana Fumić, producentica Ivana Rukavina, a urednik Jozo Barišić. D.M.
Možda ste propustili...

ZAOKRUŽUJE OBLJETNICU “DNEVNIKA JEDNE LJUBAVI”

Josipa Lisac najavila Dom sportova

“SVIJET U PLAMENU” NA HTV3

Užas izbijanja rata

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TOMISLAV MIHAC KOVAČIC I PETAR ŠIMČIĆ /OGENJ/

Dobra glazba i iskrena emocija nemaju jezične barijere

2

“MODERNA VREMENA” SRIJEDOM NA HTV1

Novi serijal o povijesti hrvatskog dizajna

3

DRUGA POLUFINALNA EMISIJA “SUPERTALENTA”

Prava bitka zlatnih gumbova