TvObzor
STIGAO TRAILER ZA “A MURDER AT THE END OF THE WORLD”

Što se događa unutar zidova sablasne rezidencije?
Objavljeno 15. rujna, 2023.

Konačno je predstavljen prvi službeni trailer za seriju "A Murder at the End of the World", koji nam najavljuje komplicirani misterij koji glavnog lika priče vodi na izuzetno kompleksan put.Limitirana serija "A Murder at the End of the World", koju radi FX, ima zlokoban zaplet, budući da je nekoliko stranaca zarobljeno u odmaralištu kada više ljudi počne gubiti živote. Ako se odgovorni brzo ne pronađu, bit će prekasno, a sudionici upleteni u tu priču nikada neće moći pobjeći iz varljive vile. Postoji samo jedna osoba koja može razotkriti taj misterij i trebat će joj sva pomoć koju je u mogućnosti dobiti.

Mlada engleska glumica Emma Corrin utjelovljuje Darby Hart, detektivku amaterku koja je pozvana na sablasno mjesto zajedno s ostalim gostima. S obzirom na činjenicu da nema toliko iskustva na koje bi se voljela osloniti, Darby će imati vrlo težak izazov pred sobom dok pokušava otkriti što se zapravo događa unutar zidova Andyjeve (Clive Owen) rezidencije. Ekscentrični milijarder mora imati razlog zašto poziva ljude da dođu u njegovu kuću, no može li i on biti upleten u zločine koji se događaju nakon što se svi ponovno okupe? Samo će vrijeme pokazati tko je nasilni ubojica.

Brit Marling i Zal Batmanglij stoje iza razvoja ove američke ograničene serije, nakon što su godinama zajedno radili na "The OA". Nakon što je taj projekt završio, filmaši su znali da je vrijeme da ispričaju sasvim drugačiju priču, a "A Murder at the End of the World" stigao je kao savršen misterij ubojstva za televizijsku adaptaciju.

U ostalim su ulogama Brit Marling, Harris Dickinson, Alice Braga, Jermaine Fowler, Joan Chen, Raúl Esparza, Edoardo Ballerini i Pegah Ferydoni, a Darby Hart će najopasniji slučaj u svojoj karijeri početi rješavati 14. studenog ove godine, kada serija "A Murder at the End of the World" (originalno naslovljena "Retreat") premijerno stiže na FX. D.M.
Možda ste propustili...

U KINA STIGLA HVALJENA DRAMA “MAJKA I SIN”

Filmski dosje imigrantskog iskustva