Ekonomija
SALORI

Sajam lova, ribolova i turizma otvara svoja vrata u novoizgrađenom Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije
Objavljeno 7. rujna, 2023.

Svim zaljubljenicima u prirodu, lov i ribolov, Gospodarski centar ovog će vikenda biti glavno odrediše jer se održava SALORI - sajam lova, ribolova i turizma. Svečano otvorenje sajma je u petak, 8. rujna, u 10 sati, a trajat će do nedjelje, 10. rujna do 19 sati.Organizator događaja Osječki sajam d.o.o., u suradnji s Osječko-baranjskom županijom, Hrvatskim lovačkim savezom, Lovačkim savezom Osječko-baranjske županije te Hrvatskim športsko-ribolovnim savezom, svakom gostu ponudit će pregršt događanja.

Raznovrstan program sajma odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva turizma i sporta, a sponzori su Hrvatske šume d.o.o., Općina Strizivojna te Kroko proizvodnja i razvoj d.o.o.

SALORI se prvi put održava u novom, suvremenom prostoru Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije, gdje će se na površini od gotovo 5000 m2 u tri dana okupiti brojni izlagači i posjetitelji.

Na sajmu se očekuje predstavljanje brojnih lovačkih i ribolovnih saveza i društava, bogata ponuda opreme za lov i ribolov, raznovrsna gastronomska ponuda uz kuhanje čobanca i fiša, prikaz mogućnosti kontinentalnog turizma, zanimljive edukativne radionice o svinjskoj kugi i FLAG-ovima, izložba fotografija o bogatstvu prirodnih ljepota te ponuda distributera automobila.

Za sve posjetitelje sajma ulaz je besplatan, a osiguran je i besplatan parking te besplatan autobusni prijevoz koji prometuje na relaciji Gajev trg – Gospodarski centar. Prvi autobus polazi s postaje Gajev trg u 9.30 te svaki sljedeći polazi svakih sat vremena do 17.30. Prvi polazak iz Gospodarskog centra je u 10 sati, a svaki sljedeći je u puni sat sve do 18 sati.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

danasradim.hr - Savjeti za zapošljavanje

Kako napisati CV koji osigurava poziv na intervju

2

ŽELITE POSAO U PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI?

PB Lopača traži djelatnike, moguće zapošljavanje pripravnika

3

TVRTKE OHRABRITI NA SUDJELOVANJE U PROGRAMU HORIZON

Za inovacije i razvoj moguće je povući izdašna sredstva